пʼятниця, 21 грудня 2012 р.

З Днем Народження татко!

Сьогодні День Народження в самого чудового тата на світі! Мого!)

Вітаю тебе коханий татусько! Безмежно тебе люблю і сподіваюсь ти ще багато-багато років тішитимеш нас своєю посмішкою та добротою! Щастя тобі, здоров'ячка, позитиву та всього самого кольорового!:-*


неділя, 16 грудня 2012 р.

Багато всього...

Два тижні я ніяк не знаходила в собі сили зайти сюди і написати. Попереджаю, фото буде дуже багато, і трохи писанини.

Найбільше всього сталось першого числа - розпис Сяні з Віталіком, ДН Васіного тата(фото мені так і не дали), Тамкіна тошнота в машині, весільні фото Іри з Юрою, нове пальтечко)) Через тиждень після цих потій, знайшла в місті новий магазин ACCESSORIZE! Постійно, коли їздила в Ашан, купляла там щось. Тепер він і в нас є, але грошей немає... Тоді ж вперше з Таммі погуляли в снігу) Тепер вона на вулицю просто рветься! Нарешті побачилась з Катрусею(відмічали Катерини), в Галюні моєї з роботи був ДН(вітаю ще раз:*** і люблю!), також, нарешті, побачилась з Лесьою(Юрченя моє після вітрянки ще лікується, але вже начебто краще. От думаю, що маю йому на Миколайка купити...), віддала Бусь до Калуша(так склалось, що прийшлось. Не хочу розписувати і пояснювати чому), минулої суботи з ночівлею приїжджав Ігорко, і Бодик був в гостях. Постійно здається, наче я поправилась, але дзеркало каже що ні)) Ще струнка. Цікаво, що буде через місяць(з тим скільки я їсти на зиму почала)? Начебто за 2 тижні все. А! Ще з Туреччини моя Ліля приїхала! Сподіваюсь по швидше з нею побачитись)

І так, фотки(багато!):

 Офіційні фото з весілля Ірусі та Юри!)

неділя, 2 грудня 2012 р.

Нова любов - Единбург!

Сьогодні, приїхавши з Городенки, вирішила вперше подивитись передачу "Орел і решка". Почала з випуску про Единбург(столиця Шотландії), і... закохалась! Неймовірної краси місто, замки, середньовічна архітектура, нескінченна кількість пабів, кілти та двоповерхові автобуси!) Ніякої сучасності в місті, магазинчики наче музеї, головна вулиця(Королівська миля) повна історії та краси, все дуже автентичне та нестандартне для нас, українців.

Та що тут казати, показую:

неділя, 25 листопада 2012 р.

Наршеті нормальний вихіднй

Сьогодні з коханим вигуляли Тамку і влаштували собі вилазку в місто. Поїли смачної піци, сходили на мультик "Вартові легенд"(гарний мульт, тільки гумору не так багато як хотілося б, а так - дуже захоплююча та оригінальна історія), з'їздили в МЕТРО за покупками + по місту погуляли))) Нарешті відпочили як слід!

Навіть є пару нових фото)) І ще деякі старі викладаю:

субота, 24 листопада 2012 р.

Танцульки...

Сьогодні цілий день байдикувала,насолоджуючись першим днем вихідних. Коротше кажучи - профукала я його))) Проте подивилась фільм, на який вже давно чекала - "Крок вперед 4".

Як й очікувалось, фільм дуже ефектний. Трішки сюжету не вистачило непередбачуваності, проте дивитись було цікаво. Мабуть, з усіх частин "Кроку вперед", ця - сама краща. Танці цікаві та видовищні. Ну ще б, адже над фільмом працювали хореографи американської версії "Танцюють всі". А ще, дуже приємно було помічати серед акторів учасників різних сезонів тієї ж передачі. Та й сама головна героїня - моя улюблена танцівниця 6-го сезону, Кетрін МакКормік)))

Тепер сама ходжу по дому і пританцьовую))) Тому і натхнення відповідне:
Ось так себе почуваю, коли зранку йду з плеєром на роботу))

пʼятниця, 23 листопада 2012 р.

Не прийшло і тижня))

Блін, треба брати себе в руки і трохи активніше жити!) Щось я геть здаю по вечорам, роблю їсти і йду спати. Жиром запливаю і тупію)) Давно нових фото не робила. Є декілька, які я ще не виставила, але зберу трішки більше і окремим постом покажу.

Говорила з татком по скайпу і він нас з Тамкою трішки познімкував:

неділя, 18 листопада 2012 р.

Мінус ще один тиждень

Час так швидко летить! Вихідних взагалі наче не було((( Вчора до батьків сходили, а сьогодні - до тьоті Наді, з Ірою Васіною та Юрою побачились))

А ще, моє маленьке Юрченя(похресник) з пневмонією та вітрянкою в лікарні лежить( Таке малятко з температурою 39!

Вчора привезли від Юри з роботи шафу. Стару, проте містку, і речі більше не в кульках. Велике йому цьом і спасибі!

Завтра брат з Владою на три дні приїжджають! Нарешті вже побачу моїх ріденьких)

На роботу намагаюсь в спідницях ходити, але вже сильно холодніє, ще й колготки теплі купила такі, що на пару сантиметрів не "долазять"... + Терміново потрібний зимовий верхній одяг, а то ні куртки ні чогось іншого нема. Хочу пальто, але нормальне тисячі 3-4 коштує(((

Хочу щось таке:

вівторок, 13 листопада 2012 р.

Дайте свіжого повітря!

Щойно з коханим приїхали з обласної лікарні - його мамі вирізали каміння з жовчного. Нам сказали вже після операції. Але вона вже жартує і потихеньку відходить від наркозу) Сподіваюсь вона швиденько поправиться!

Страшно не люблю лікарні. В них так душно і не затишно, які б гарні ремонти там не були. Одразу почуваєш себе хворішим та пригніченим. А ці лабіринти коридорів...

Терміново хочеться(хоча б і у власній фантазії) кудись далеко, де багато неба та свіжого повітря:

За Новий Рік та мандаринки!

З поверненням на роботу я трішки вибилась з колії та все ж не збираюсь закидати блог))) Спробую частіше себе сюди затягувати...

За тиждень з нового тільки те, що ми привили перший раз Такмку і маємо вже для неї паспорт))

Дуже Нового Року хочеться! Чомусь зараз тягне до всього стандартного, такого як олів'є, мандаринки та пюрешка з куркою. А ще, хочу вже всюди гірлянди порозвішувати і дощик!) Думаємо цього року з моїми батьками святкувати, проте вони кажуть що з ними нудно буде, адже майже одразу підуть спати. Ми ще над цим подумаємо...

Перед роботою хочеться чогось гарного, для натхнення. Сподіваюсь сьогодні так спати не хотітиметься як вчора...


вівторок, 6 листопада 2012 р.

Насичений тиждень

Щось в мене цілий тиждень не доходили руки до блогу. Та й не дивно, він був ну дуже насичений.

На початку тижня переробляла деякі документи та ремонтувала зубчик. Цілими днями по місту бігала в справах, що б до роботи все вирішити. А з четверга виписалась з біржі та була вже на роботі!) Уря-уря! Повернулась в свій коханий колектив, хоч і не на своє місце у рідному підвалі, проте в мене тепер є вікно, кондиціонер та власний телефон(просто саме цього в мене на старому місці не було).

В четвер в нас з коханим був маленький ювілей - 5 років як ми разом)) Аж не віриться, що так багато пройшло...
 Перше побачення в 2007 році.

Після роботи коханий зустрів мене з квітоньками. Ми знову посиділи в Пеперончіно(ну смачно мені там!) і нарешті сходили на гарячий шоколад до Львівської майстерні шоколаду. А дома, зі смаколиками, подивились фільм. Щось у нас свята дуже "гастрономічно" відмічаються))

Трішки фото за четвер і Таммі:

неділя, 28 жовтня 2012 р.

А ви вже проголосували?)

Сьогодні вперше з Васьою ходили голосувати за його новою пропискою. Це тут поруч, в школі. Думала процес затягнеться проте вклались ми менше аніж в 5 хвилин. А я голосувала в Муніципальному центрі, біля батьків. Тато знайшов в інтернеті камери, які за процесом слідкують і навіть наше з мамою голосування зберіг як фото(якість правда жахлива):
Мама в червоному, а я - в жовтій спідниці поруч.

Щодо позавчорашнього борщика, то він в мене дуже смачний вдався!) Вася сказав, що схожий на борщ  моєї мами(це для мене найкраща похвала!)))
З домашньою курочкою, сметанкою та сирно-часниковою мазюкою на хліб...

Вчора приходили Маша з Катрусем!) Принесли всякої смакоти, що і сьогодні доїдали з коханим. Так класно вчора посиділи! Шкода тільки, що Машок сьогодні вже назад до столиці((Так люблю своїх дівок... Таммі, звісно ж, була персоною №1 вечора) Познайомилась з новими тьотями  і Васін тато з другом заїжджали, вона і їх "зацілувала"))) Якби ще той малий "одуванчік" так не кусався...

Вже 5 ранків снідали вівсянкою, але сьогодні нам захотілось чогось "холестериннішого")) Пожарила яйця з сосисками та цибулькою(фото далі). А ще, вже 6 днів п'ю по стакану молочка домашнього в день!)

Трішки фото за сьогодні:

пʼятниця, 26 жовтня 2012 р.

Перший борщик

Так-так. Як би не було соромно, та я сьогодні вперше готую борщ. Чого не зробиш для коханого?))) 
Якщо вийде гарно, потім викладу своє фото)))

Але, оскільки вже другий день намагаюсь стримуватись в їжі, хочу зовсім не борща. Я страшно люблю макарони. Різні. Усякі! Вони ж такі смачні - з сиром, підливкою, м'ясом... От і фантазує моя бідна голова про макарони з добре прожареним м'ясом.

Вчора на сніданок я з'їла вівсянку на молоці, а в обід випила Активію. Сьогодні, поки що, поснідала знову ж вівсянкою на молоці, а в обід був творог, без нічого. Чекаю як вийде мій борщ...

В "спорт" поки не лізу, не можу себе змусити зарядку зробити(( Але скоро на роботу, тому ранки стануть звичними та активнішими!

А ще, сьогодні моя сама-сама Машка приїхала! Цей день в неї родинний, але завтра маємо зустрітись!))

А тепер ДУЖЕ багато смакоти у вигляді макаронів та м'яса(голодним - не дивитись!):

четвер, 25 жовтня 2012 р.

Про вчора і ще трішки всього...

Останнім часом почала шкодувати про втрачені зв'язки зі старими друзями. Я не про тих, з якими колись посварилась і більше не спілкуюсь, а про тих, з якими, через певні обставини, просто перестала бачитись і т.д.. Ось вчора, нарешті, зустрілась з ШЮІ! Не бачилась з нею, мабуть, курсу ще з третього. Дуже тішить, коли от так зустрічаєшся, і ніби не було цих років мовчанки, ніякої ніяковості чи скутості! Тільки приємне веселе спілкування. А ще, дуже приємно бачити цих людей щасливими і красивими. Гарно вчора погуляли з Юлею, посиділи в місті, випили пиво, сходили до мене і я познайомила її з Таммі)) 

Трішки фото за вчора і не тільки:

вівторок, 23 жовтня 2012 р.

Нам рочок!

Вчора в нас з коханим був рівно рочок як ми розписались!)) Початковим планом було поїхати на неділю-понеділок до Чернівців, проте, знову, не склалось... Тим не менше, свято вийшло пречудовим! Одразу фотозвітик:

неділя, 21 жовтня 2012 р.

Перші гульки Таммі

Сьогодні вперше вивели Таммі на прогулянку!)) Вона була така дивна - то пищала, що хоче додому, то рвалась кудись, то стрибала до людей погратись... Надурілись, помились(також вперше) і тепер спимо.

А ще, мій блог читали з Тунісу, Австрії, Греції, Литви, Білорусі та Колумбії)) От тільки читають багато, а підписуються - ні. Взагалі я пишу для людей, що мене знають та для себе.

Вчора батьки в місті напоїли кавою з тістечками)) Треба згадувати для чого я блог завела і знову за себе взятись)) От сьогодні саморозвиваюсь - йду в театр. Ввечері в нас подвійне побачення з Сяньою та Віталіком на виставі))

Щось я розписалась. Фото Таммі:

пʼятниця, 19 жовтня 2012 р.

Кава капут

В нас закінчилась кава! Залишилось ще тільки на один раз, а, у зв'язку з економією, купити ще немає як(( Раніше пила тільки чай, але на роботі підсадили на кавусю. І все! Кожен день по пару чашок. В мами моєї також ця пристрасть. Вона ж така смачна! І може бути дуже різною... Треба багато всього попрати сьогодні, а як почати без кави?


Старе з телефону

Нарешті вибрали ім'я для малявки - Таммі!)) Сьогодні в мене сонний день. Всі справи автоматично перенеслись на завтра... А зараз захотілось глянути, що в мене цікавого зі старих фото(з 2006 по 2008 роки) з телефону. Ділюсь:


вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Чудо-Юдо Риба-Пес!

Нарешті! Таки вдалось вмовити коханого на собаку!)) Деякий час не писала, щоб Васька раптом не передумав. Взяли ми красуньку тільки вчора. Її одна хороша дівчинка підібрала на вулиці(скорше за все, що хтось просто викинув на холод!), але оскільки часто їздить у відрядження не може тримати дома. Малявці близько місяця. Породи не знаю, та й не факт що вона є. Імені поки не придумали, та бабка моя порадила назвати Найдою)))) Коли вона дуріє, хочеться назвати її Кракеном(хоч Вася каже просто Зфєрь)! Але вона така красуня! Самі гляньте:

 Забрала в татка його місце на кріслі надувному))

пʼятниця, 12 жовтня 2012 р.

Наші найвірніші

Останнім часом стала менше писати про те, що відбувається в мене в житті. Коротко: зламався телефон, зремонтували за 260 грн; в батьків полетів телевізор і тато подумує взяти новий в кредит; накачала сестрі серіалів, щоб записати на диски та вислати; купила собі міксер(з 50% знижкою) та піжамку)); вчора була в батьків, заодно і похресника з Лесьою побачила. Ніби все, якщо коротко)))

А тепер по темі. Ну хто ще не знає що я люблю собак? Але ж я така не одна! Я вже зрозуміла, що в нас з Васьою собаки, найближчими роками, не буде, проте хочу я її не менше. І ось чому вони такі чудові(багато фото!):

Весільне натхнення

Всі ці літньо-осінні весілля так мене надихнули, що я, замість того щоб прибирати, вирішила зробити велииииикий пост про весілля моєї мрії. І так, я собі уявила, яке було б в нас з Васьою весілля, якби ми не взяли квартиру в кредит, а потратили гроші на свято.

Ось що вийшло:

Спочатку(ну це ж фантазія) - освідчення:

вівторок, 9 жовтня 2012 р.

День юриста

В п'ятницю з колегами святкували День юриста в Гостинному дворі "Забава". Нарешті знову всіх побачила! Дуже гарно надурілись та натанцювались)) Мені однозначно неймовірно пощастило з колективом!)

Фото з гуляння:

Владік ♥ Даша

Нарешті я дійшла до фотографій з весілля Владіка і Даши))) На жаль, в нас з коханим не вийшло попасти на нього, адже весілля в Києві було в суботу, а в сестри в неділю(( Проте в інтернеті вже є чудові фото, щоб помилуватись стильним молодіжним святом! Насолоджуємось:


субота, 6 жовтня 2012 р.

Осіння

В четвер, вперше просто так, мені зробили чудову фотосесію! Дівчинка Надія, мало того, що дуже професійно підходить до справи, так ще й з нею просто цікаво спілкуватись)) Дуже гарно провела час, сподіваюсь ще буду мати такий досвід! Ось що з того вийшло:


пʼятниця, 5 жовтня 2012 р.

Катя ♥ Сергій

Нарешті є фото з Катрусіного весілля! Дуже гарні, позитивні та емоційні! Не можу ними тут не поділитись))

І так, Катя та Сергій:

четвер, 4 жовтня 2012 р.

Відгуляли і повернулись))

 Сьогодні коханий перший день на роботі після відпустки. І я знову сама дома. Ну, принаймні на сьогодні, плани є)) 

В суботу ми готувались до весілля, прикрашали подвір'я в Городенці. А в неділю було саме свято!)) Я ще фото не підготувала до викладання, але фотограф(не я))) виклала одну знімку, тому ось спойлер:
Такі ціпи гарні! Дуже-дуже красиві наречені були і свято загалом.



Невеличке оновлення віш ліста:
 Фільм "Гордість та упередження" мій улюблений(як би я не любила фентезі). Проте книжку так і не читала...

четвер, 27 вересня 2012 р.

Вівторок - Буковель

Так, про неділю та понеділок вже написала, залишається звіт з фото про вівторок))

25 вересня ми їздили на Буковель за передвиборною програмою Олександра Шевченка, керівника "Буковелі". В поїздку входили дорога, обід, підняття на підйомнику та екскурсія + конференція з самим Шевченком. Те, що на Буковелі гарно, знають всі. І чим зайнятись там є. От тільки дощ нам зіпсував екскурсію(((  Я ні за кого не агітую, просто дуже вдячна за таку можливість відпочити, а ще більше вдячна за те, що мої батьки мали можливість безкоштовно відпочивати аж 3 дні! А тепер фото:

 Зранку нас забрали біля Велмарту автобуси(в нашому було 50 чоловік + 70 в іншому + 100 чоловік з якоїсь  школи). Дуже комфортні, мушу сказати!

середа, 26 вересня 2012 р.

Неділя - Нирків та футбол

Декілька днів не мала змогу щось тут написати. Тепер розповідаю за ті дні по черзі.

Неділя. Ближче до обіду я приїхала до Городенки. Звідти, коханий повіз мене через Дністер, на "екскурсію" в село  Нирків. І фото:

 Дністер. Вигляд з "нового" мосту. На фото не так захоплююче, але вживу краєвид дійсно вражає!

неділя, 23 вересня 2012 р.

Півник Джо

Вчора гуляла з Льольою і купила собі з Васьою рибку півника! Пішла в Природу за корм Бусям і не стрималась))) Назвала Жоржинкою, або просто Джо. Що тут ще казати? Дивіться:


пʼятниця, 21 вересня 2012 р.

З Днем народження Максямка!

Вітаю Максямка з Днем народження! 

Люблю тебе і бажаю щоб твоя кумедна дитяча посмішка ніколи не сходила з обличчя, очі завжди світились радістю і ваша з Оленкою любов ніколи не зав'яла! Багато тобі милих опецьків, коштів, щоб їх ростити і міцного-міцного здоров'ячка!


Бультер'єр - моя любов

Обожнюю бультер'єрів! Вони такі милі! Колись їх не любила. Зовсім. Сама не розумію як так могла, адже я люблю всіх собак. Саме про них я казала братику. Після того, як побачила відео, де бультер'єра мордує дитина, полюбила їх до безтями!

Ось відео:
Хіба вони не саме миле, що може бути?!

Де б таку радість взяти? І як чоловіка на собаку таки вмовити? Хочу хочу хочу:

Прекрасна Японія

Давно я не "починала" збирати гроші на подорож до Японії. Було таке вже пару раз. Але закінчувалось все так і не почавшись. Так от - Японія:

І ось що я люблю:

четвер, 20 вересня 2012 р.

Всього по трошки...


 Сьогодні і в обід приходив татко)) Гарно його погодувала і сама понямкала(він ще цюці до чаю приніс). Ось тепер, сита і задоволена, вирішила пописати трішки. Подивилась за останні дні декілька нових фільмів. Найбільше вразив "Кривавий діамант" з ДіКапріо:


 Досить жорсткий фільм, ще й на реальних подіях знятий. Після нього на діаманти й дивитись не хочеться. Розповідається про діамантову лихоманку в Африці. Всюди розстрілюють людей, відрубують руки/ноги, підривають будинки і на фоні цього африканський рибак разом з продавцем зброї та діамантів Арчером(ДіКапріо) шукають загублену серед колоній родину рибака і викраденого повстанцями сина. Взагалі досить інтригуюча і затягуюча стрічка, не зважаючи на майже трьох годинну тривалість. Дуже раджу подивитись!

середа, 19 вересня 2012 р.

The great escape

Сьогодні Вася знову поїхав в Городенку. Спочатку я хотіла забрати в батьків Басю(собаку) на 3 дні, але в результаті не склалось... Прийшлось і далі мордувати Бусь(мох свинок морських). Ось що з цього вийшло:

понеділок, 17 вересня 2012 р.

Мій рай!

До вчора, я і уявити не могла, що саме для мене рай.  А виявляється все просто - це виставка собак!))) Такого виру позитивних емоцій в мене ще ніколи не було! Там знаходилось стільки різних собак! І їх можна гладити!)) Менше слів, більше фото (фотографій дійсно ДУЖЕ БАГАТО):

субота, 15 вересня 2012 р.

Прев'ю розпису Іри та Юри

Сьогодні був просто казковий день! Молоді - неймовірно чарівні, настрій на найвищому рівні та емоції просто мега позитивні!))) Наші Іруся з Юрою сьогодні розписались!  Фото наробила багато, але виставлю більшість на тижні. Зараз пару знімків для "ознайомлення" + моє нове фото в Google+ :

  Звісно ж, спочатку показую себе)) Ну на весілля я більш урочисто вдягнусь...

пʼятниця, 14 вересня 2012 р.

Камінг бек

Після тижневого відпочинку від блогу, і всього іншого, вирішила нарешті тут з'явитись)) Маю декілька тем для постів, не знаю навіть з чого почати.В мене особисто нічого нового. З Васьою так в неділю нікуди і не поїхали за відсутністю коштів. Харчуюсь цей тиждень, разом з коханим, нормально))

Сьогодні збираюсь з моїми з роботи сходити кудись посидіти. Скучила вже за всіма!)

А ще, так дивно, коли в статистиці блогу знаходиш країни, з яких тебе начебто і не мали читати, але читають регулярно... Серед них Південна Корея, Великобританія, США, Франція, Росія, Польща, Канада. Пару раз читали з В'єтнаму та Хорватії))) Все ж приємно...

З цього посту зроблю мікс з всякого для мене цікавого)) І так:

Новий вигляд Келлі Озборн. А що? Мені дуже навіть подобається!

пʼятниця, 7 вересня 2012 р.

Новий братик!

Побачила фото нової бороди братика і не стрималась! Ось:

!!!

Нарешті шоколадка!

Так-так, я сьогодні дозволила собі з'їсти трошки шоколаду, а саме - дві смужки чорного))) Ось так себе тішу за -2 кг за 4 дні)) Після 65,5 кг поправилась до 70. Тепер 68 при, зрості 178 см.

Ще сьогодні їла супчик грибний і шматочок чорного черствуватого хліба з кабачковою ікрою(мейд бай тато).

Мама таки мене пофарбувала і фарба має досить цікавий ефект - при певному освітленні воно темніше, прямо таки чорний шоколад, при іншому освітленні - рижіше)) Мені подобається!

А ще, трішки помавпикувала на камеру, як давно вже не робила. Відчула себе першокурсницею))

Моє кривляння і трохи дамського натхнення:

четвер, 6 вересня 2012 р.

Каффна мода

Не можу не написати про новий тренд(впевнена скоро так хороша частина Франика ходитиме) - кафф. Це така прикраса для вуха, якою також можна прикрасити волосся, шию та скроні. Дуже популярні каффи-вушка, наче в ельфів. Така краса! А ще в неті багато уроків, як їх робити, та поки не маю таких намірів. Зараз їх дуже легко знайти(в тому ж самому ВК) і купити. Ціни різні - від 50 до 200 грн (приблизно). Ех, були б гроші))

І трішки про день сьогоднішній: поки п'ять стаканів води, 1 кава (гидке холодне лате з "Хрущі на вежі" за 15 грн!), 1 Активія зі злаками, порція рису і порція гречки + 2 шматочки хліба. Ніби все. завтра знов на самій воді. Вирішили на кефір не переходити, бо терпіти його не можу.

Гуляла ще сьогодні з Сяньою. Купляли їх купальник на море. Розпитала їхню лав сторі з Віталіком)) Хороший чувак, мені сподобався!

Завтра йду купляти квитки для нашої, з наївшимся груш, недільної бюджетної поїздки)) Тільки на один день, але фото думаю буде багато!

Ну і нарешті каффи (взяті з інтерну ті, що подобаються саме мені, у різних майстринь):

середа, 5 вересня 2012 р.

Яблуко - це не шоколад((

Хочу шоколаду!

Вчора випила 9 стаканів води і нічого не їла. Сьогодні просто капець! Води, мабуть, стаканів 6 випила, з'їла одну Активію зі злаками, трошки гречки з черствуватим хлібом і щойно втоптала яблучко...

Вирішила в п'ятницю таки пофарбуватись(помордую трохи маму). Нічого такого, просто дещо темніший колір. Залишилось фарбу вибрати.

А сьогодні з Сяньою по Арсену і Метро ходили, "збирали" її до моря)) О! Ще не похвасталась. Минулої п'ятниці на секонді на вагу купила 9 речей(майже 3 кіло) за 36 грн. В останній день тижня самі низькі ціни (14 грн/кг). А оскільки зараз все ще жарко, теплі речі майже ніхто не купляє, і можна відрити досить цікаві екземпляри.

Оскільки страшенно хочу шоколаду, або чогось з високим вмістом какао, дражню себе вкусняшками:

вівторок, 4 вересня 2012 р.

Кефірчик - привіт!

На 2 дні приїжджав коханий, і знову поїхав. Так от буду до суботи сама дуріти)) На четвер плани вже принаймні є. Мані нема, щоб десь гуляти. І пива хочеться!! Ех... А ще, вирішила розгрузити організм 4-х денним харчування одним тільки кефіром. В принципі з дому тоді дійсно краще не виходити. Якщо хто хоче - гайда до мене! Тік собі їсти/пити самі беріть)) Також думаю, до повернення коханого, в темніше пофарбуватись. Але ще тільки думаю))) 

А ще, мій Юрця(похресник) в садок пішов! Так йому там сподобалось, що додому не хотів)))

Пару фоточок, моїх і не дуже:
 Другого Вересня з Васьою на лимонад в місто ходили))

субота, 1 вересня 2012 р.

Сексі менс

Довго хотіла написати про те, що на мою думку робить чоловіків сексуальними. Як же ж багато різних чоловічих штучок, які нас заводять, та про які вони самі не здогадуються!)) Що саме? Так ось:

 1. Костюм. Гарний костюм, який ще й добре сидить - це неймовірно сексуально! Хоч підібрати такий не всім під силу...

Перший день осені

Вже так звично, що перше вересня нічого не значить, ні школи, ні універу)) І на роботу не треба. Що має значення, так це те, що сьогодні субота - день прибирання)) І Васі нема. Не дуже весело... Проте можна виспатись. Люди, ну погодьтесь, 2 зайві годинки валяння в ліжку дуже відчуваються!)

Щоб розвіятись перед прибиранням - трохи самолюбування та ін.: