четвер, 20 вересня 2012 р.

Всього по трошки...


 Сьогодні і в обід приходив татко)) Гарно його погодувала і сама понямкала(він ще цюці до чаю приніс). Ось тепер, сита і задоволена, вирішила пописати трішки. Подивилась за останні дні декілька нових фільмів. Найбільше вразив "Кривавий діамант" з ДіКапріо:


 Досить жорсткий фільм, ще й на реальних подіях знятий. Після нього на діаманти й дивитись не хочеться. Розповідається про діамантову лихоманку в Африці. Всюди розстрілюють людей, відрубують руки/ноги, підривають будинки і на фоні цього африканський рибак разом з продавцем зброї та діамантів Арчером(ДіКапріо) шукають загублену серед колоній родину рибака і викраденого повстанцями сина. Взагалі досить інтригуюча і затягуюча стрічка, не зважаючи на майже трьох годинну тривалість. Дуже раджу подивитись!

 "Трішки заміжні". Знову довгий і зовсім не нудний фільм. В головних ролях Джейсон Сігел("Як я зустрів вашу маму") та чарівна Емілі Блант("Диявол носить Прада"). Тут розповідається, як після заручин в пари не виходило побратись 5 років... Фільм веселий, сумний і повчальний водночас. Не буду розповідати що я для себе винесла з нього, але дуже раджу подивитись, щоб трішки поміркувати над життям, цінностями і всім решта. Ну і посміятись))

"Чого чекати, коли чекаєш". Як на мене, його треба дивитись коли ти в положенні і хочеш якось з коханим морально підготуватись до майбутніх подій. В іншому випадку дивитись не так цікаво. Принаймні мені. Думаю коли прийде час, посаджу біля себе Васю і подивимось разом. Але, ще явно не зараз)))

 Нещодавно побрались Блейк Лайвлі(Серена з "Пліткарки") і колишній чоловік моєї коханої Скарлет Йохансон Райан Рейнольдс. Вітаємо!))

А в Джексона Ретбоуна(Джаспер з "Сутінків") народився синочок! Нікі Рід(Розалі з тих же "Сутінків") стала хресною мамою малюка. І знову - вітаємо!))

І ще дещо хороше - Авріл Лавін з Чедом Крюгером(соліст гурту Nickelback) заручились!!))

Новий цікавий образ Джонні Деппа в фільмі "Самотній рейнджер", що вийде в липні наступного року. Любить він ось так неординарно на екрані виглядати))

Вона прекрасна! Так і не має грошей сходити на "Оселю зла 5". Але мушу сказати, що Міла взагалі не старіє! Просто неймовірна!

 А от Крістіна Агілера щось почала здавати. Не знаю в зв'язку з чим вона так поправилась, але сподіваюсь це не на довго...

 Ну і Леді Гага вже якась не така... і ця мега страшна стрижка... Побачимо, що буде далі))

 Згадались наші з Васьою нічні танці під Los Colorados. Так, мабуть, ми ще не відривались як в вівторок))))) Йду їх послухаю...


Настрій:

 

1 коментар:

  1. ооо!!! якраз шукала щоб такого подивитись...;) кидаю і собі в список цікавинок

    ВідповістиВидалити