неділя, 28 жовтня 2012 р.

А ви вже проголосували?)

Сьогодні вперше з Васьою ходили голосувати за його новою пропискою. Це тут поруч, в школі. Думала процес затягнеться проте вклались ми менше аніж в 5 хвилин. А я голосувала в Муніципальному центрі, біля батьків. Тато знайшов в інтернеті камери, які за процесом слідкують і навіть наше з мамою голосування зберіг як фото(якість правда жахлива):
Мама в червоному, а я - в жовтій спідниці поруч.

Щодо позавчорашнього борщика, то він в мене дуже смачний вдався!) Вася сказав, що схожий на борщ  моєї мами(це для мене найкраща похвала!)))
З домашньою курочкою, сметанкою та сирно-часниковою мазюкою на хліб...

Вчора приходили Маша з Катрусем!) Принесли всякої смакоти, що і сьогодні доїдали з коханим. Так класно вчора посиділи! Шкода тільки, що Машок сьогодні вже назад до столиці((Так люблю своїх дівок... Таммі, звісно ж, була персоною №1 вечора) Познайомилась з новими тьотями  і Васін тато з другом заїжджали, вона і їх "зацілувала"))) Якби ще той малий "одуванчік" так не кусався...

Вже 5 ранків снідали вівсянкою, але сьогодні нам захотілось чогось "холестериннішого")) Пожарила яйця з сосисками та цибулькою(фото далі). А ще, вже 6 днів п'ю по стакану молочка домашнього в день!)

Трішки фото за сьогодні:

пʼятниця, 26 жовтня 2012 р.

Перший борщик

Так-так. Як би не було соромно, та я сьогодні вперше готую борщ. Чого не зробиш для коханого?))) 
Якщо вийде гарно, потім викладу своє фото)))

Але, оскільки вже другий день намагаюсь стримуватись в їжі, хочу зовсім не борща. Я страшно люблю макарони. Різні. Усякі! Вони ж такі смачні - з сиром, підливкою, м'ясом... От і фантазує моя бідна голова про макарони з добре прожареним м'ясом.

Вчора на сніданок я з'їла вівсянку на молоці, а в обід випила Активію. Сьогодні, поки що, поснідала знову ж вівсянкою на молоці, а в обід був творог, без нічого. Чекаю як вийде мій борщ...

В "спорт" поки не лізу, не можу себе змусити зарядку зробити(( Але скоро на роботу, тому ранки стануть звичними та активнішими!

А ще, сьогодні моя сама-сама Машка приїхала! Цей день в неї родинний, але завтра маємо зустрітись!))

А тепер ДУЖЕ багато смакоти у вигляді макаронів та м'яса(голодним - не дивитись!):

четвер, 25 жовтня 2012 р.

Про вчора і ще трішки всього...

Останнім часом почала шкодувати про втрачені зв'язки зі старими друзями. Я не про тих, з якими колись посварилась і більше не спілкуюсь, а про тих, з якими, через певні обставини, просто перестала бачитись і т.д.. Ось вчора, нарешті, зустрілась з ШЮІ! Не бачилась з нею, мабуть, курсу ще з третього. Дуже тішить, коли от так зустрічаєшся, і ніби не було цих років мовчанки, ніякої ніяковості чи скутості! Тільки приємне веселе спілкування. А ще, дуже приємно бачити цих людей щасливими і красивими. Гарно вчора погуляли з Юлею, посиділи в місті, випили пиво, сходили до мене і я познайомила її з Таммі)) 

Трішки фото за вчора і не тільки:

вівторок, 23 жовтня 2012 р.

Нам рочок!

Вчора в нас з коханим був рівно рочок як ми розписались!)) Початковим планом було поїхати на неділю-понеділок до Чернівців, проте, знову, не склалось... Тим не менше, свято вийшло пречудовим! Одразу фотозвітик:

неділя, 21 жовтня 2012 р.

Перші гульки Таммі

Сьогодні вперше вивели Таммі на прогулянку!)) Вона була така дивна - то пищала, що хоче додому, то рвалась кудись, то стрибала до людей погратись... Надурілись, помились(також вперше) і тепер спимо.

А ще, мій блог читали з Тунісу, Австрії, Греції, Литви, Білорусі та Колумбії)) От тільки читають багато, а підписуються - ні. Взагалі я пишу для людей, що мене знають та для себе.

Вчора батьки в місті напоїли кавою з тістечками)) Треба згадувати для чого я блог завела і знову за себе взятись)) От сьогодні саморозвиваюсь - йду в театр. Ввечері в нас подвійне побачення з Сяньою та Віталіком на виставі))

Щось я розписалась. Фото Таммі:

пʼятниця, 19 жовтня 2012 р.

Кава капут

В нас закінчилась кава! Залишилось ще тільки на один раз, а, у зв'язку з економією, купити ще немає як(( Раніше пила тільки чай, але на роботі підсадили на кавусю. І все! Кожен день по пару чашок. В мами моєї також ця пристрасть. Вона ж така смачна! І може бути дуже різною... Треба багато всього попрати сьогодні, а як почати без кави?


Старе з телефону

Нарешті вибрали ім'я для малявки - Таммі!)) Сьогодні в мене сонний день. Всі справи автоматично перенеслись на завтра... А зараз захотілось глянути, що в мене цікавого зі старих фото(з 2006 по 2008 роки) з телефону. Ділюсь:


вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Чудо-Юдо Риба-Пес!

Нарешті! Таки вдалось вмовити коханого на собаку!)) Деякий час не писала, щоб Васька раптом не передумав. Взяли ми красуньку тільки вчора. Її одна хороша дівчинка підібрала на вулиці(скорше за все, що хтось просто викинув на холод!), але оскільки часто їздить у відрядження не може тримати дома. Малявці близько місяця. Породи не знаю, та й не факт що вона є. Імені поки не придумали, та бабка моя порадила назвати Найдою)))) Коли вона дуріє, хочеться назвати її Кракеном(хоч Вася каже просто Зфєрь)! Але вона така красуня! Самі гляньте:

 Забрала в татка його місце на кріслі надувному))

пʼятниця, 12 жовтня 2012 р.

Наші найвірніші

Останнім часом стала менше писати про те, що відбувається в мене в житті. Коротко: зламався телефон, зремонтували за 260 грн; в батьків полетів телевізор і тато подумує взяти новий в кредит; накачала сестрі серіалів, щоб записати на диски та вислати; купила собі міксер(з 50% знижкою) та піжамку)); вчора була в батьків, заодно і похресника з Лесьою побачила. Ніби все, якщо коротко)))

А тепер по темі. Ну хто ще не знає що я люблю собак? Але ж я така не одна! Я вже зрозуміла, що в нас з Васьою собаки, найближчими роками, не буде, проте хочу я її не менше. І ось чому вони такі чудові(багато фото!):

Весільне натхнення

Всі ці літньо-осінні весілля так мене надихнули, що я, замість того щоб прибирати, вирішила зробити велииииикий пост про весілля моєї мрії. І так, я собі уявила, яке було б в нас з Васьою весілля, якби ми не взяли квартиру в кредит, а потратили гроші на свято.

Ось що вийшло:

Спочатку(ну це ж фантазія) - освідчення:

вівторок, 9 жовтня 2012 р.

День юриста

В п'ятницю з колегами святкували День юриста в Гостинному дворі "Забава". Нарешті знову всіх побачила! Дуже гарно надурілись та натанцювались)) Мені однозначно неймовірно пощастило з колективом!)

Фото з гуляння:

Владік ♥ Даша

Нарешті я дійшла до фотографій з весілля Владіка і Даши))) На жаль, в нас з коханим не вийшло попасти на нього, адже весілля в Києві було в суботу, а в сестри в неділю(( Проте в інтернеті вже є чудові фото, щоб помилуватись стильним молодіжним святом! Насолоджуємось:


субота, 6 жовтня 2012 р.

Осіння

В четвер, вперше просто так, мені зробили чудову фотосесію! Дівчинка Надія, мало того, що дуже професійно підходить до справи, так ще й з нею просто цікаво спілкуватись)) Дуже гарно провела час, сподіваюсь ще буду мати такий досвід! Ось що з того вийшло:


пʼятниця, 5 жовтня 2012 р.

Катя ♥ Сергій

Нарешті є фото з Катрусіного весілля! Дуже гарні, позитивні та емоційні! Не можу ними тут не поділитись))

І так, Катя та Сергій:

четвер, 4 жовтня 2012 р.

Відгуляли і повернулись))

 Сьогодні коханий перший день на роботі після відпустки. І я знову сама дома. Ну, принаймні на сьогодні, плани є)) 

В суботу ми готувались до весілля, прикрашали подвір'я в Городенці. А в неділю було саме свято!)) Я ще фото не підготувала до викладання, але фотограф(не я))) виклала одну знімку, тому ось спойлер:
Такі ціпи гарні! Дуже-дуже красиві наречені були і свято загалом.



Невеличке оновлення віш ліста:
 Фільм "Гордість та упередження" мій улюблений(як би я не любила фентезі). Проте книжку так і не читала...