Одразу до справи. Зарядка - є!))
Сніданок - шматочок пирога(нижче рецепт).
Обід - макарони з грибною підливкою та тушеним курячим філе(так-так, ми себе сьогодні побалувати)).
Підвечірок - 3 квадратика екстра-чорної італійської шоколадки.
Сьогодні балувала себе з чоловіком сніданком та обідом)))
Це - обід. Дуже смачні макарони з італійського магазинчика + гриби з цибулею в вершках та сметані + куряче філе тушене в сметані. Це порція чоловіка, моя була менша))
Рецепт "Тертого пирога з варенням":
- 800 г муки;
- 400-500 г варення (густого);
- 20 г вершкового масла;
- 200 г цукру;
- 3 яйця;
- трохи масла для змазання форми;
- 2 ч.л. розпушувачу.
Масло покласти топитись на плиту.
Просіяти в миску муку та розпушувач.
Збити яйця з цукром.
Трохи охолоджене розтоплене масло влити в яйця. Перемішати.
Яєчну масу потрохи вливати в муку.
Тісто повинно вийти глянцевим та тягучим.
1/3 тіста запакувати в пакет та покласти в морозильну камеру десь на 30 хв або годину. Решту тіста - в холодильник.
Коли витягнете тісто з холодильника, змажте форму, розприділіть по ній тісто, зробивши бортики, та поколіть вилкою.
Зверху рівномірно(більш-менш) розприділіть варення.
Тісто з морозилки потріть на великій терці на варення.
Запікається все при 180 градусах біля 30 хвилин.
Сніданок - шматочок пирога(нижче рецепт).
Обід - макарони з грибною підливкою та тушеним курячим філе(так-так, ми себе сьогодні побалувати)).
Підвечірок - 3 квадратика екстра-чорної італійської шоколадки.
Сьогодні балувала себе з чоловіком сніданком та обідом)))
Це - обід. Дуже смачні макарони з італійського магазинчика + гриби з цибулею в вершках та сметані + куряче філе тушене в сметані. Це порція чоловіка, моя була менша))
Рецепт "Тертого пирога з варенням":
- 800 г муки;
- 400-500 г варення (густого);
- 20 г вершкового масла;
- 200 г цукру;
- 3 яйця;
- трохи масла для змазання форми;
- 2 ч.л. розпушувачу.
Масло покласти топитись на плиту.
Просіяти в миску муку та розпушувач.
Збити яйця з цукром.
Трохи охолоджене розтоплене масло влити в яйця. Перемішати.
Яєчну масу потрохи вливати в муку.
Тісто повинно вийти глянцевим та тягучим.
1/3 тіста запакувати в пакет та покласти в морозильну камеру десь на 30 хв або годину. Решту тіста - в холодильник.
Коли витягнете тісто з холодильника, змажте форму, розприділіть по ній тісто, зробивши бортики, та поколіть вилкою.
Зверху рівномірно(більш-менш) розприділіть варення.
Тісто з морозилки потріть на великій терці на варення.
Запікається все при 180 градусах біля 30 хвилин.
Немає коментарів:
Дописати коментар