субота, 21 грудня 2013 р.

Багато всього і ще трішки...

Сьогодні виповнюється 57 рочків моєму коханому татку! Багато вже всього ми з Ваською набажали йому, хочу тільки ще раз сказати, як я його люблю і ціную! Ти в мене най-най-най у всьому світі!!!

середа, 27 листопада 2013 р.

А ось і ми!))

Довго ж не ставало в мене натхнення сюди написати. Стільки місяців минуло і стільки всього сталось... Звісно ж, основна подія - народження синульки!)) 29 липня. Козак Сашко - 3950 гр і 57 см! Від початку і до кінця родів - 22 години, 3 з них - потуги. Трішки надрізали і ось він, мій синулька на руцях в мами:

пʼятниця, 19 липня 2013 р.

Самому коханому братику!

Сьогодні в мого братика День Народження!

Я вже набажала йому всього самого-самого по телефону, а тут хочу ще раз сказати як я безмежно його люблю, як я сумую за ним, хочу щоб він був поближче, посміхався частіше і завжди залишався моїм чудовим братиком!

Люблю тебе!
 Ми з онітою "в роках")):

пʼятниця, 12 липня 2013 р.

Хеппі Бьоздей Катрусь!

Давно не заходила, та вирішила все ж привітати свою Катрусю з Днем Народження! Воно було вчора(і вітання були усні), а сьогодні хочу нагадати, яка ти в мене чудова і побажати тобі море ромашок, самих смачних безкалорійних тортиків, самого слухняного чоловіка, найцікавіших подорожей, найприємнішої роботи та купу-купу іншого жіночого щастя! :-*

Ось трішки фото за останні 2 роки:

пʼятниця, 14 червня 2013 р.

З Днем Народження Льоля!

Сьогодні в моєї Льолі День народження! Вітаю тебе моя хороша!) Побільше тобі посмішок, обіймів, любові, позитивних вражень, подорожей, грошей, здоров'ячка, ніжності та поезії! Люблю тебе:-*


вівторок, 4 червня 2013 р.

Трішки пуза і до нього...


В неділю з коханим і Тамкою гуляли на дамбі, біля нас. Я й не знала, що там так гарно! Вперше пішли в сторону, що за Легендою. Там так тихо, чисто і зелено... А вчора був мій День ангела(не сильно це сприймаю, але люблю подаруночки)). Коханий подарував пишнючу гортензію! Коли пересадимо в гарний горщик - викладу фото.


А ще, я не забуваю кожні 3 тижні фоткати пузь)) В кінці зроблю колажик з фотографій від початку і до кінця. А зараз, для порівняння, перше і останнє фото:

 Наші гульки на дамбі:

субота, 1 червня 2013 р.

Дилема візочку ІІ

Точніше, вже ніякої дилеми! Ми обрали свій візочок і вчора скинули за нього передоплату. Передумували ми багато разів. З голови ніяк не йшов наш ретро красень... Проте, переривши Інтернет в соте, я знайшла достойну (хоч і не таку прекрасну) заміну, легшу(13,5 кг) і з дуже хорошими колесами(ну, так всі писали). SOJAN BENTLEY. Візочок геть не ретро, проте досить красивий. На західній Україні його взагалі немає. Всі оголошення з Харкова. Звідти ми і замовили наш, в понеділок-вівторок буде тут)))

А ось і він:
Це так новий виглядає. Ми, звісно ж, взяли б/в, за 1400, замість 3000 грн. Ось як виглядають б/в в деталях:

четвер, 30 травня 2013 р.

Полуничка і Ко...

Щойно з'їла дуже смачну полуничку з домашньою сметанкою!) А на плиті вариться молода картопелька. Хіба не рай!?)) Величезний плюс декрету - є час купляти корисну, свіжу та смачну їжу і готувати її. На столі величезний список покупок(а точніше їх 3) і з завтрашнього дня починаю таритись) Навіть похід за кришкою для каструлі і тому подібним викликає такий ажіотаж! Давно ж я без грошей сиділа...

Зараз трішки полуничного натхнення:

субота, 25 травня 2013 р.

Дилема візочку...

Хто мене добре знає, той в курсі, що я люблю все ретро і під ретро. Особливо люблю вінтажні дитячі візочки. Наприклад такі, в яких нас возили наші мами в радянські часи. Тільки зараз в таких візків є 2 великі проблеми: 1. вони неймовірно важкі(близько 20 кг!); 2. ціна на таке чудо дуже висока. Ми й так зібрались купувати вживаний візок. Проте, най дешевший такого типу і б/в коштує не менше 1700 грн. І це в інтернеті, де не перевіриш по фото справжній стан і т.п. В магазинах ціна самого доступного візка "під ретро" від 2800 до 3300 грн. Скажете це не дорого? Проте за таку ціну є тільки одна модель, решта "ретро" возиків вартують від 7000 грн!(( Проте наш "обранець", який лідує, не зважаючи на вагу 17,5 кг, дійсно дуже гарний! Geoby C605...


Закохана я в синю модель. Але 17,5 кг!(( Пробувала в знайомих по сходах провести візок, вагою в 15,5 кг і було неймовірно тяжко. Але Вася каже, що такі великі колеса як тут, будуть легше по сходах їздити. Ну хіба мій принц не заслуговує на таку карету?!))

пʼятниця, 24 травня 2013 р.

Настінька

В другому пості за сьогодні хочу викласти фотографії прекрасної маленької дівчинки на ім'я Настінька, донечки Мар'яни та Діми. Цьому чудовому створіннячку трошки більше року і нещодавно я мала радість її познімкувати!))


Вітрисько і перші півонії...

Вже третій день на дворі погана погода. І якщо попередні дні ще можна було пройтись по місту під дощиком, але в теплі, сьогодні такої опції немає. Як не погляну за вікно - дерева все гнуться та гнуться(( Не хочу сьогодні нікуди йти, навіть на заняття в Дівію(підготовка до родів). Я не кажу, що хочу спеки, але чому не може погода бути якоюсь середньою?))) От сиджу сама дома і мрію про смачну каву в Стріт кофі чи профуканий похід на Айрон мена 3...

Маю декілька фото з Дня міста і не тільки(самого святкування Дня міста на них  немає)):
На свято кулінарії нічого не скуштували, з Віталіком та Сяньою попали на саму спеку і більше години не витримали. Проте я поїла смачнезні вершки з фруктами з Галереї Н)))

пʼятниця, 17 травня 2013 р.

Кава, кавця, кавуся!

Ви знаєте що найкраще рятує від головного болю? Тим більше вагітну, якій не можна ніяких таблеток? Вірно- КАВА!)) Випила кавусю і все як рукою зняло! Можу без кінця співати дифірамби цьому прекрасному напою, але краще поділюсь своєю колекцією фото на тему, для натхнення:


четвер, 9 травня 2013 р.

Великдень

Якщо, судячи з назви, ви чекаєте тут на "лук з кошичком" чи фото пасочки, мушу вас розчарувати. Я не дуже релігійна людина і сприймаю ці всі свята більше як гарну традицію. Ну і як в такі дні не подуріти з друзями? Тим більше що приїзджала моя Машка!))

Ітак, фото за гульки 4-5 травня:
 Моя крутезна Машка!))

субота, 4 травня 2013 р.

фото за місяць... ІІ частина

 Нарешті все цвіте! Цвітуть і авки в контакті)) І нічого жалітись що всюди самі лише фото квітучих вишень та інших дерев! Терпіти це не довго(весна не вічна), а ностальгія потім майже рік))

 28 квітня:

фото за місяць... І частина

Нарешті мене вистачило перебрати фото на компі і вирішити що сюди викласти! Світлин багато, тому викладу в двох частинах.

17 березня:
 Останнім часом, окрім Street Coffee, нікуди більше ходити не хочеться. Там така кава... А тістечка!)))

субота, 27 квітня 2013 р.

дайте тістечка!

Давно вже не було натхнення сюди писати. А можливо просто сил. Але все що я зараз хочу це тістечка! Чому всі вагітні їдять скільки хочуть і що хочуть, а в мене попалась така лікарка що навіть хліб з картоплею забороняє, не кажучи вже про шоколад чи тістечка. І не тому, що це пошкодить дитині, а я просто поправлюсь. І сиджу тепер сама (Вася в Городенці другі вихідні поспіль) мріючи про тістечко . Ще одна перешкода - 30 гривень до вівторка в кишені. Ех...

Попереджаю, зараз буде багато тістечок!


четвер, 14 березня 2013 р.

Помаранчевий настрій...

На вулиці сніг та сльота, а мені хочеться апельсинів(точніше соку)! І спати. Не пригадую, коли мені останній раз не хотілось спати)) Вчора ввечері було натхнення і я спекла на ранок бісквіний тортик з ківі) Так полюбила ківі! Кожен день тепер їх їм. А зараз от на апельсини потягло.

Пригадую я, деякий час тому, обіцяла показати фото з пузиком. Так от, фото 17 та 20 тижнів:



неділя, 3 березня 2013 р.

Хоббіт

Нарешті вийшов Хоббіт в гарній якості! Вчора з коханим подивились(він вперше, я - втретє)). Фільм просто неймовірно видовищний та захоплюючий! Стільки деталей, прекрасних краєвидів та безперервної дії немає більше в жодному фільмі(навіть Володарі перснів). Нова Зеландія неперевершена! І дуже тішить міміка акторів, які один виразом обличчя можуть стільки всього сказати! Після книжки фільм зовсім не розчарував(як зазвичай буває). Все думала, як вони таку книзю розтягнуть на три фільми. Ну якщо вони додаватимуть стільки елементів(напрочуд цікавих!), таких як знайомство з Радагастом та зустріч з Галадріель, то фільмів може бути дійсно багато. І рідненька музика з Володаря перснів дуже потішила))) Не хочу спойлити, просто скажу, що в кінці будуть смерті і будуть сльози... Мої звісно ж.

І так - Хоббіт:

четвер, 28 лютого 2013 р.

Блискучий Оскар!

Страшенно люблю Оскар! От тільки не дивитись вручення, а "наслідки" - хто що одягнув/впав/поцілувався і т.п. Після церемонії інтернет просто кишить фотографіями знаменитостей у святкових сукнях та кумедних позах) Нам, простим людям, залишається тільки спостерігати та насолоджуватись.

Як на мене, дійсно гарної сукні не було ні одної. Проте можу визначити переможця за найкращий костюм(хоч він і з післяцеремоніальної вечірки):
 Що тут ще сказати? Джим Керрі)

вівторок, 26 лютого 2013 р.

Все ще нудно...



Тяжко писати про щось, окрім лікарень та аналізів. Проте не буду псувати свій блог)) Нещодавно почала читати “50 відтінків сірого”. Не знаю чому з цієї книжки роздули щось неймовірне. Не враховуючи того, що фентезі та фантастика у творі відсутні=) він все ж залишається посередньою еротикою. І персонажі не приємні та не цікаві. Звісно, якщо ви нічого такого раніше не читали, то вам може й сподобатись. Дуже туго мені йде книжка і не тягне повертатися до прочитання. Останнім часом все частіше потрапляю на такі “шедеври”.

На жаль на добрі та позитивні казки, як вагітну, мене не тягне. Хочеться екшену, пристрасті та жорсткості!) Як у кіно так і в книжках. Може я з якимись відхиленнями?)

Давно вже зріє в мені запис про “Хоббіта”, але ще не дозрів(мабуть треба 3-й раз подивитись)).

Надихаюсь сьогодні фантазійними фото:


неділя, 24 лютого 2013 р.

пасивність і лінь...

Наобіцяла тут що писатиму частіше, але ліньки взяли гору)) Цілий тиждень з коханим хворіли на пару. І досі нічого робити не хочеться і нудно постійно... Хоча "П'ятий елемент" сьогодні по ТВ може підняти настрій) І вчорашні шмотки з "Юності" також) Яка ж в мене гарна курточка від Дороті Перкінс! По швидше б тепло... Скоро почну фото з пузьком викладати. Маю поки одну "серію", але ліньки перебирати. І багато Тамки маю. Теж ліньки))

А зараз не хочеться нічого зайвого, просто багато-багато натхнення.

неділя, 27 січня 2013 р.

Вже не чекали?))

Більше місяця мовчавши нарешті знайшла  собі сил "повернутись") Якщо вас вистачить дійти до кінця посту, дізнаєтесь причину моєї відсутності...

Стільки всього за місяць трапилось! Закінчилась "Пліткарка", відбувся День Народження моєї коханої мамусі, мені купили духовку, на роботі відгуляли корпоратив, вийшов ХОББІТ!, Закінчився сезон "Декстера", Новий Рік, мій ДН, Свят вечір, новий фотік, і ще багато цікавого))

Починаю викладання купи фоток:
Хочу ще раз привітати мою най-най мамусю з Днем народження! Люблю тебе безмежно!