пʼятниця, 24 травня 2013 р.

Вітрисько і перші півонії...

Вже третій день на дворі погана погода. І якщо попередні дні ще можна було пройтись по місту під дощиком, але в теплі, сьогодні такої опції немає. Як не погляну за вікно - дерева все гнуться та гнуться(( Не хочу сьогодні нікуди йти, навіть на заняття в Дівію(підготовка до родів). Я не кажу, що хочу спеки, але чому не може погода бути якоюсь середньою?))) От сиджу сама дома і мрію про смачну каву в Стріт кофі чи профуканий похід на Айрон мена 3...

Маю декілька фото з Дня міста і не тільки(самого святкування Дня міста на них  немає)):
На свято кулінарії нічого не скуштували, з Віталіком та Сяньою попали на саму спеку і більше години не витримали. Проте я поїла смачнезні вершки з фруктами з Галереї Н)))


 Ввечері погуляли по парку та подивились Шоу феєрверків. Дуже сподобалось! Боялась що Сашка(так ми масю свого вже назвали) буде протестувати проти гучних звуків, але він сидів тихенько і навіть терпів, коли мама танцювала)))


18 травня сходили з коханим на Романтичну зустріч, куди запрошення нам подарувала Дівія. Дві години романтичної музики, кумедних конкурсів, танців та халявних тортиків/чайочків/фруктів/цукерок + прекрасна троянда в подарунок всім дамам! Шкода тільки що Вася трохи через роботу спізнився. Але ставлення організаторів було просто прекрасне і атмосфера дуже приємною)) Тільки позитивні враження!





 А так ось виглядає злива у нас за вікном...

 Красуньчик Джо))

Перші півонії вдома цього року. Хочу ще більший букет!!))

А ще, маю привітати своїх коханих Олюсю з Патріком з одруженням! 
Живіть завжди в любові, мирі, злагоді та будьте щасливі! ЛЮБЛЮ ВАС! :-***

Разом з моїми хорошими з далекої Німеччини, було весіллячко в однієї зіркової пари. Дуже люблю Кіру Найтлі, тому не можу не викласти її фото:

А ще, чекаю вже можливості організувати такий от сніданок:
 Треба тільки грошей та ранкового натхнення)))

Настрій:

Немає коментарів:

Дописати коментар