субота, 25 травня 2013 р.

Дилема візочку...

Хто мене добре знає, той в курсі, що я люблю все ретро і під ретро. Особливо люблю вінтажні дитячі візочки. Наприклад такі, в яких нас возили наші мами в радянські часи. Тільки зараз в таких візків є 2 великі проблеми: 1. вони неймовірно важкі(близько 20 кг!); 2. ціна на таке чудо дуже висока. Ми й так зібрались купувати вживаний візок. Проте, най дешевший такого типу і б/в коштує не менше 1700 грн. І це в інтернеті, де не перевіриш по фото справжній стан і т.п. В магазинах ціна самого доступного візка "під ретро" від 2800 до 3300 грн. Скажете це не дорого? Проте за таку ціну є тільки одна модель, решта "ретро" возиків вартують від 7000 грн!(( Проте наш "обранець", який лідує, не зважаючи на вагу 17,5 кг, дійсно дуже гарний! Geoby C605...


Закохана я в синю модель. Але 17,5 кг!(( Пробувала в знайомих по сходах провести візок, вагою в 15,5 кг і було неймовірно тяжко. Але Вася каже, що такі великі колеса як тут, будуть легше по сходах їздити. Ну хіба мій принц не заслуговує на таку карету?!))

 Ось так виглядає варіант з сідальцем...

Сучасні дорогі варіанти виглядають приблизно так:
Краса звісно, але для купівлі чогось такого, потрібно, для початку, виграти в лотерею.

Якщо обирати візочок за вагою(зважаючи на мою хвору спину) від 11 до 13 кг, то варіанти не такі привабливі. Коштують вони від 1500 грн, але виглядають зовсім не цікаво(показую ті, що обрала як варіант):

Проте ніяка імітація не відтворить справжньої краси ретро візочків:
 Королівська родина))

Залишилось таки обрати "той самий" візок для Сашуні...

Настрій:

Немає коментарів:

Дописати коментар