четвер, 8 березня 2012 р.

День п'ятдесят дев'ятий...

І так, сьогодні 8 березня... А я три дні записів пропустила)))

Почну з того, що хочу привітати всіх жінок планети, і сказати, що ми всі прекрасні, розумні, милі, ніжні, кохані, люблячі, уважні, розкішні, надихаючі, божевільні, чуттєві, мрійливі, квітучі і взагалі ми всемогучі! Головне про це не забувати))))

4 березня(тобто три дні тому), в понеділок, нічогісінько цікавого не було. У вівторок сходила до своєї Олі в гості. Вона вже завтра їде назад в Німеччину(( Навіть не наговорилась... А ще я успішно забула в неї флешку.В середу в нас на роботі був корпоратив в честь 8 березня. Трохи перед святом настрій зіпсували деякі особи, закликаючи допомагати їм в накриванні на стіл для ЖІНОЧОГО свята. Ну не будемо про сумне... Після корпоративу на робочому місті гарно посиділи в "Гомоні Карпат", так гарно, що в мене волосся й досі смердить цигарками)) Треба тепер не забути підбити всіх на найближчі теплі вихідні до Юри на шашлики поїхати...

Какі я їла мало))) навіть на корпоративі. А от кашель далі не дозволяє вправи робити. Принаймні вага тримається(інколи навіть мінус ще один кг показує!).

І так, восьмеберезнимось:













 Ну і куди на 8 березня без лябові?))






Немає коментарів:

Дописати коментар