вівторок, 21 січня 2014 р.

Хаппі Нью Їр!

З Новим Роком усіх! Довга в мене пауза між записами вийшла, проте зібралось багато фото. І сталось багато всього. В цьому пості викладу усе, крім фотографій(скайпові не рахуються)), інакше не вміститься в один запис.
 Почну з того, що турбує зараз найбільше - Євромайдан. Страшно за тих людей, що "воюють" на Грушевського. І за рідних та друзів в столиці. Не хочу зараз розписувати про своє ставлення до нових законів, Яника та вже не лідерів опозиції. Одне фото висловлює все:
І ще трішки вражаючих знімків з самої гарячої точки в країні:

Одразу піднімаємо настрій поздоровленнями. В моєї Машки, що зараз у Польщі було День Народження! Вітаю тебе моє сонце! Пожиттєвого натхнення, найпиємніших сюрпизів та безкрайнього щастя тобі! :-***

А ще, ділюсь прекрасним серіалом, на який ми з Васьою підсіли - Божевільні. Це комедійний серіал про рекламщиків з геніальним Робіном Вільямсом! Дуже оригінальний серіал з хорошим акторським складом. Також подобається те, що багато жартів - звичайна імпровізація!

Хто не чакає наступні Зоряні війни у 2015 році? Неймовірно цікаво, що ж там придумають далі(і чи не зіпсують продовженням усієї серії)! Шкода, що в останній частині померли Йода та Дарт Вейдер, проте актори, що грали Лею, Люка та Хана Соло повернуться і йтиметься вже про їхніх дітей. Чекаємо-чекаємо!
"Рідкісне фото Юрія Гагаріна на Зірці Смерті")))

А ближчим часом вийде Академія Вампірів! Двічі прочитавши всю серію, дуже вже хочу глянути, як вони все втілили на екрані. Сутінки ховаються))

З нещодавно переглянутого найбільше сподобався фільм з прекрасною Сіршою Ронан("Гостя", "Візантія", "Ханна - ідеальна зброя" та ін.) - Як я тепер живу. У фільмі йдеться про життя підлітків під час Третьої світової війни, про любов, розлуку, смерть, насильство, мужність та віру в інших. Дуже рекомендую до перегляду!

На День Народження, 5 січня, коханий подарував електронну книжку! Нарешті я знову читаю!
Повністю прочитала поки три книжки: Ігри патріотів(Редгрейн Лебовські), Повелитель стихій(Рейчел Кейн) та Обрана(Вероніка Рот).
Довго відкладала читання самвидава - Ігри патріотів, чекала, доки вся книжка буде написана(автор, доречі, одна знайома, яка вміє приємно здивувати!). А потім народила і тільки тепер змогла до неї дістатись. Цікві персонажі, не звичний гумор, несподівані повороти подій та неймовірна насиченість книжки не залишають байдужими! Вигаданий цілий новий світ, дуже похмурий проте цікавий. Тільки в кінці хотілось більше відповідей, а не ще більше запитань. Хоч таких хід я теж оцінила))
Далі - Повелитель стихій. Цікаво було читати про керування штормами та джинів. Стільки нового дізналась про дощ, вітер та непогоду))) Також сподобались персонажі та несподіване закінчення. Головна гроїня має досить цікаві смаки, проте під час читання, картинка в голові вимальовувалась дуже яскрава!)
І Обрана. Цю книжку якраз зараз екранізують. Також довго відкладала читання, та прочитавши не пошкодувала! Постапокаліптичний "мирний" світ, в якому немає місця власному Я. Після прочитання так і тягне на подвиги - подолання власного страху(і це пише людина, яка боїться на санких з гори з'їзджати)))!

Зайшла в неті таку цікаву штуку, як сведлер - http://store.ergobaby.com/swaddler. Як на мене, просто необхідна річ для молодих мамусь, в яких дітки не можуть заснути без пеленання! От тільки в Україні такого поки не продається, та й в США ціна на них чи маленька - 45 у.о.((

І ще, хотілося б прикупити Сашці парочку таких от милих підгузників:

Трішки знаменитостей з дітками:
 Шакіра

 Ферджи

 Джеймі Кінг з маленьким патлатиком)))

Метью МакКонахі з ергорюкзачком))

От дивлюсь я на пузик Кеті Холм і жахаюсь - невже і в мене шкіра більше не підтягнеться???

Ледь не забула! Нещодавно виграла вконтакті костюмчик для Сашки!)) Просто помістила відомості про розіграш в себе на сторінці і вуаля! Так приємно))
 Поки нам костюмчик завеликий))

Чудове фото, вкрадене в Олі Драч - http://vk.com/simxa?z=photo3858327_317452882%2Falbum3858327_0%2Frev для материнського натхнення:

 Насамкінець - скайп:



Решта фото - завтра))

Настрій:

3 коментарі:

  1. Рада побачити нову публікацію! Мені іноді так хочеться почитати такий чисто український блог, тому вітаю з поверненням! :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Дуже приємно, що комусь цікаво читати мою писанину))

      Видалити
  2. Ого, спасибі за добрі слова! Рада, що книга сподобалась)
    А відповіді на чимало питань, які з"явились із завершенням першої частини ти знайдеш у другій "Дике полювання":)

    ВідповістиВидалити