четвер, 27 вересня 2012 р.

Вівторок - Буковель

Так, про неділю та понеділок вже написала, залишається звіт з фото про вівторок))

25 вересня ми їздили на Буковель за передвиборною програмою Олександра Шевченка, керівника "Буковелі". В поїздку входили дорога, обід, підняття на підйомнику та екскурсія + конференція з самим Шевченком. Те, що на Буковелі гарно, знають всі. І чим зайнятись там є. От тільки дощ нам зіпсував екскурсію(((  Я ні за кого не агітую, просто дуже вдячна за таку можливість відпочити, а ще більше вдячна за те, що мої батьки мали можливість безкоштовно відпочивати аж 3 дні! А тепер фото:

 Зранку нас забрали біля Велмарту автобуси(в нашому було 50 чоловік + 70 в іншому + 100 чоловік з якоїсь  школи). Дуже комфортні, мушу сказати!

середа, 26 вересня 2012 р.

Неділя - Нирків та футбол

Декілька днів не мала змогу щось тут написати. Тепер розповідаю за ті дні по черзі.

Неділя. Ближче до обіду я приїхала до Городенки. Звідти, коханий повіз мене через Дністер, на "екскурсію" в село  Нирків. І фото:

 Дністер. Вигляд з "нового" мосту. На фото не так захоплююче, але вживу краєвид дійсно вражає!

неділя, 23 вересня 2012 р.

Півник Джо

Вчора гуляла з Льольою і купила собі з Васьою рибку півника! Пішла в Природу за корм Бусям і не стрималась))) Назвала Жоржинкою, або просто Джо. Що тут ще казати? Дивіться:


пʼятниця, 21 вересня 2012 р.

З Днем народження Максямка!

Вітаю Максямка з Днем народження! 

Люблю тебе і бажаю щоб твоя кумедна дитяча посмішка ніколи не сходила з обличчя, очі завжди світились радістю і ваша з Оленкою любов ніколи не зав'яла! Багато тобі милих опецьків, коштів, щоб їх ростити і міцного-міцного здоров'ячка!


Бультер'єр - моя любов

Обожнюю бультер'єрів! Вони такі милі! Колись їх не любила. Зовсім. Сама не розумію як так могла, адже я люблю всіх собак. Саме про них я казала братику. Після того, як побачила відео, де бультер'єра мордує дитина, полюбила їх до безтями!

Ось відео:
Хіба вони не саме миле, що може бути?!

Де б таку радість взяти? І як чоловіка на собаку таки вмовити? Хочу хочу хочу:

Прекрасна Японія

Давно я не "починала" збирати гроші на подорож до Японії. Було таке вже пару раз. Але закінчувалось все так і не почавшись. Так от - Японія:

І ось що я люблю:

четвер, 20 вересня 2012 р.

Всього по трошки...


 Сьогодні і в обід приходив татко)) Гарно його погодувала і сама понямкала(він ще цюці до чаю приніс). Ось тепер, сита і задоволена, вирішила пописати трішки. Подивилась за останні дні декілька нових фільмів. Найбільше вразив "Кривавий діамант" з ДіКапріо:


 Досить жорсткий фільм, ще й на реальних подіях знятий. Після нього на діаманти й дивитись не хочеться. Розповідається про діамантову лихоманку в Африці. Всюди розстрілюють людей, відрубують руки/ноги, підривають будинки і на фоні цього африканський рибак разом з продавцем зброї та діамантів Арчером(ДіКапріо) шукають загублену серед колоній родину рибака і викраденого повстанцями сина. Взагалі досить інтригуюча і затягуюча стрічка, не зважаючи на майже трьох годинну тривалість. Дуже раджу подивитись!

середа, 19 вересня 2012 р.

The great escape

Сьогодні Вася знову поїхав в Городенку. Спочатку я хотіла забрати в батьків Басю(собаку) на 3 дні, але в результаті не склалось... Прийшлось і далі мордувати Бусь(мох свинок морських). Ось що з цього вийшло:

понеділок, 17 вересня 2012 р.

Мій рай!

До вчора, я і уявити не могла, що саме для мене рай.  А виявляється все просто - це виставка собак!))) Такого виру позитивних емоцій в мене ще ніколи не було! Там знаходилось стільки різних собак! І їх можна гладити!)) Менше слів, більше фото (фотографій дійсно ДУЖЕ БАГАТО):

субота, 15 вересня 2012 р.

Прев'ю розпису Іри та Юри

Сьогодні був просто казковий день! Молоді - неймовірно чарівні, настрій на найвищому рівні та емоції просто мега позитивні!))) Наші Іруся з Юрою сьогодні розписались!  Фото наробила багато, але виставлю більшість на тижні. Зараз пару знімків для "ознайомлення" + моє нове фото в Google+ :

  Звісно ж, спочатку показую себе)) Ну на весілля я більш урочисто вдягнусь...

пʼятниця, 14 вересня 2012 р.

Камінг бек

Після тижневого відпочинку від блогу, і всього іншого, вирішила нарешті тут з'явитись)) Маю декілька тем для постів, не знаю навіть з чого почати.В мене особисто нічого нового. З Васьою так в неділю нікуди і не поїхали за відсутністю коштів. Харчуюсь цей тиждень, разом з коханим, нормально))

Сьогодні збираюсь з моїми з роботи сходити кудись посидіти. Скучила вже за всіма!)

А ще, так дивно, коли в статистиці блогу знаходиш країни, з яких тебе начебто і не мали читати, але читають регулярно... Серед них Південна Корея, Великобританія, США, Франція, Росія, Польща, Канада. Пару раз читали з В'єтнаму та Хорватії))) Все ж приємно...

З цього посту зроблю мікс з всякого для мене цікавого)) І так:

Новий вигляд Келлі Озборн. А що? Мені дуже навіть подобається!

пʼятниця, 7 вересня 2012 р.

Новий братик!

Побачила фото нової бороди братика і не стрималась! Ось:

!!!

Нарешті шоколадка!

Так-так, я сьогодні дозволила собі з'їсти трошки шоколаду, а саме - дві смужки чорного))) Ось так себе тішу за -2 кг за 4 дні)) Після 65,5 кг поправилась до 70. Тепер 68 при, зрості 178 см.

Ще сьогодні їла супчик грибний і шматочок чорного черствуватого хліба з кабачковою ікрою(мейд бай тато).

Мама таки мене пофарбувала і фарба має досить цікавий ефект - при певному освітленні воно темніше, прямо таки чорний шоколад, при іншому освітленні - рижіше)) Мені подобається!

А ще, трішки помавпикувала на камеру, як давно вже не робила. Відчула себе першокурсницею))

Моє кривляння і трохи дамського натхнення:

четвер, 6 вересня 2012 р.

Каффна мода

Не можу не написати про новий тренд(впевнена скоро так хороша частина Франика ходитиме) - кафф. Це така прикраса для вуха, якою також можна прикрасити волосся, шию та скроні. Дуже популярні каффи-вушка, наче в ельфів. Така краса! А ще в неті багато уроків, як їх робити, та поки не маю таких намірів. Зараз їх дуже легко знайти(в тому ж самому ВК) і купити. Ціни різні - від 50 до 200 грн (приблизно). Ех, були б гроші))

І трішки про день сьогоднішній: поки п'ять стаканів води, 1 кава (гидке холодне лате з "Хрущі на вежі" за 15 грн!), 1 Активія зі злаками, порція рису і порція гречки + 2 шматочки хліба. Ніби все. завтра знов на самій воді. Вирішили на кефір не переходити, бо терпіти його не можу.

Гуляла ще сьогодні з Сяньою. Купляли їх купальник на море. Розпитала їхню лав сторі з Віталіком)) Хороший чувак, мені сподобався!

Завтра йду купляти квитки для нашої, з наївшимся груш, недільної бюджетної поїздки)) Тільки на один день, але фото думаю буде багато!

Ну і нарешті каффи (взяті з інтерну ті, що подобаються саме мені, у різних майстринь):

середа, 5 вересня 2012 р.

Яблуко - це не шоколад((

Хочу шоколаду!

Вчора випила 9 стаканів води і нічого не їла. Сьогодні просто капець! Води, мабуть, стаканів 6 випила, з'їла одну Активію зі злаками, трошки гречки з черствуватим хлібом і щойно втоптала яблучко...

Вирішила в п'ятницю таки пофарбуватись(помордую трохи маму). Нічого такого, просто дещо темніший колір. Залишилось фарбу вибрати.

А сьогодні з Сяньою по Арсену і Метро ходили, "збирали" її до моря)) О! Ще не похвасталась. Минулої п'ятниці на секонді на вагу купила 9 речей(майже 3 кіло) за 36 грн. В останній день тижня самі низькі ціни (14 грн/кг). А оскільки зараз все ще жарко, теплі речі майже ніхто не купляє, і можна відрити досить цікаві екземпляри.

Оскільки страшенно хочу шоколаду, або чогось з високим вмістом какао, дражню себе вкусняшками:

вівторок, 4 вересня 2012 р.

Кефірчик - привіт!

На 2 дні приїжджав коханий, і знову поїхав. Так от буду до суботи сама дуріти)) На четвер плани вже принаймні є. Мані нема, щоб десь гуляти. І пива хочеться!! Ех... А ще, вирішила розгрузити організм 4-х денним харчування одним тільки кефіром. В принципі з дому тоді дійсно краще не виходити. Якщо хто хоче - гайда до мене! Тік собі їсти/пити самі беріть)) Також думаю, до повернення коханого, в темніше пофарбуватись. Але ще тільки думаю))) 

А ще, мій Юрця(похресник) в садок пішов! Так йому там сподобалось, що додому не хотів)))

Пару фоточок, моїх і не дуже:
 Другого Вересня з Васьою на лимонад в місто ходили))

субота, 1 вересня 2012 р.

Сексі менс

Довго хотіла написати про те, що на мою думку робить чоловіків сексуальними. Як же ж багато різних чоловічих штучок, які нас заводять, та про які вони самі не здогадуються!)) Що саме? Так ось:

 1. Костюм. Гарний костюм, який ще й добре сидить - це неймовірно сексуально! Хоч підібрати такий не всім під силу...

Перший день осені

Вже так звично, що перше вересня нічого не значить, ні школи, ні універу)) І на роботу не треба. Що має значення, так це те, що сьогодні субота - день прибирання)) І Васі нема. Не дуже весело... Проте можна виспатись. Люди, ну погодьтесь, 2 зайві годинки валяння в ліжку дуже відчуваються!)

Щоб розвіятись перед прибиранням - трохи самолюбування та ін.: