четвер, 30 травня 2013 р.

Полуничка і Ко...

Щойно з'їла дуже смачну полуничку з домашньою сметанкою!) А на плиті вариться молода картопелька. Хіба не рай!?)) Величезний плюс декрету - є час купляти корисну, свіжу та смачну їжу і готувати її. На столі величезний список покупок(а точніше їх 3) і з завтрашнього дня починаю таритись) Навіть похід за кришкою для каструлі і тому подібним викликає такий ажіотаж! Давно ж я без грошей сиділа...

Зараз трішки полуничного натхнення:

субота, 25 травня 2013 р.

Дилема візочку...

Хто мене добре знає, той в курсі, що я люблю все ретро і під ретро. Особливо люблю вінтажні дитячі візочки. Наприклад такі, в яких нас возили наші мами в радянські часи. Тільки зараз в таких візків є 2 великі проблеми: 1. вони неймовірно важкі(близько 20 кг!); 2. ціна на таке чудо дуже висока. Ми й так зібрались купувати вживаний візок. Проте, най дешевший такого типу і б/в коштує не менше 1700 грн. І це в інтернеті, де не перевіриш по фото справжній стан і т.п. В магазинах ціна самого доступного візка "під ретро" від 2800 до 3300 грн. Скажете це не дорого? Проте за таку ціну є тільки одна модель, решта "ретро" возиків вартують від 7000 грн!(( Проте наш "обранець", який лідує, не зважаючи на вагу 17,5 кг, дійсно дуже гарний! Geoby C605...


Закохана я в синю модель. Але 17,5 кг!(( Пробувала в знайомих по сходах провести візок, вагою в 15,5 кг і було неймовірно тяжко. Але Вася каже, що такі великі колеса як тут, будуть легше по сходах їздити. Ну хіба мій принц не заслуговує на таку карету?!))

пʼятниця, 24 травня 2013 р.

Настінька

В другому пості за сьогодні хочу викласти фотографії прекрасної маленької дівчинки на ім'я Настінька, донечки Мар'яни та Діми. Цьому чудовому створіннячку трошки більше року і нещодавно я мала радість її познімкувати!))


Вітрисько і перші півонії...

Вже третій день на дворі погана погода. І якщо попередні дні ще можна було пройтись по місту під дощиком, але в теплі, сьогодні такої опції немає. Як не погляну за вікно - дерева все гнуться та гнуться(( Не хочу сьогодні нікуди йти, навіть на заняття в Дівію(підготовка до родів). Я не кажу, що хочу спеки, але чому не може погода бути якоюсь середньою?))) От сиджу сама дома і мрію про смачну каву в Стріт кофі чи профуканий похід на Айрон мена 3...

Маю декілька фото з Дня міста і не тільки(самого святкування Дня міста на них  немає)):
На свято кулінарії нічого не скуштували, з Віталіком та Сяньою попали на саму спеку і більше години не витримали. Проте я поїла смачнезні вершки з фруктами з Галереї Н)))

пʼятниця, 17 травня 2013 р.

Кава, кавця, кавуся!

Ви знаєте що найкраще рятує від головного болю? Тим більше вагітну, якій не можна ніяких таблеток? Вірно- КАВА!)) Випила кавусю і все як рукою зняло! Можу без кінця співати дифірамби цьому прекрасному напою, але краще поділюсь своєю колекцією фото на тему, для натхнення:


четвер, 9 травня 2013 р.

Великдень

Якщо, судячи з назви, ви чекаєте тут на "лук з кошичком" чи фото пасочки, мушу вас розчарувати. Я не дуже релігійна людина і сприймаю ці всі свята більше як гарну традицію. Ну і як в такі дні не подуріти з друзями? Тим більше що приїзджала моя Машка!))

Ітак, фото за гульки 4-5 травня:
 Моя крутезна Машка!))

субота, 4 травня 2013 р.

фото за місяць... ІІ частина

 Нарешті все цвіте! Цвітуть і авки в контакті)) І нічого жалітись що всюди самі лише фото квітучих вишень та інших дерев! Терпіти це не довго(весна не вічна), а ностальгія потім майже рік))

 28 квітня:

фото за місяць... І частина

Нарешті мене вистачило перебрати фото на компі і вирішити що сюди викласти! Світлин багато, тому викладу в двох частинах.

17 березня:
 Останнім часом, окрім Street Coffee, нікуди більше ходити не хочеться. Там така кава... А тістечка!)))