пʼятниця, 21 грудня 2012 р.

З Днем Народження татко!

Сьогодні День Народження в самого чудового тата на світі! Мого!)

Вітаю тебе коханий татусько! Безмежно тебе люблю і сподіваюсь ти ще багато-багато років тішитимеш нас своєю посмішкою та добротою! Щастя тобі, здоров'ячка, позитиву та всього самого кольорового!:-*


неділя, 16 грудня 2012 р.

Багато всього...

Два тижні я ніяк не знаходила в собі сили зайти сюди і написати. Попереджаю, фото буде дуже багато, і трохи писанини.

Найбільше всього сталось першого числа - розпис Сяні з Віталіком, ДН Васіного тата(фото мені так і не дали), Тамкіна тошнота в машині, весільні фото Іри з Юрою, нове пальтечко)) Через тиждень після цих потій, знайшла в місті новий магазин ACCESSORIZE! Постійно, коли їздила в Ашан, купляла там щось. Тепер він і в нас є, але грошей немає... Тоді ж вперше з Таммі погуляли в снігу) Тепер вона на вулицю просто рветься! Нарешті побачилась з Катрусею(відмічали Катерини), в Галюні моєї з роботи був ДН(вітаю ще раз:*** і люблю!), також, нарешті, побачилась з Лесьою(Юрченя моє після вітрянки ще лікується, але вже начебто краще. От думаю, що маю йому на Миколайка купити...), віддала Бусь до Калуша(так склалось, що прийшлось. Не хочу розписувати і пояснювати чому), минулої суботи з ночівлею приїжджав Ігорко, і Бодик був в гостях. Постійно здається, наче я поправилась, але дзеркало каже що ні)) Ще струнка. Цікаво, що буде через місяць(з тим скільки я їсти на зиму почала)? Начебто за 2 тижні все. А! Ще з Туреччини моя Ліля приїхала! Сподіваюсь по швидше з нею побачитись)

І так, фотки(багато!):

 Офіційні фото з весілля Ірусі та Юри!)

неділя, 2 грудня 2012 р.

Нова любов - Единбург!

Сьогодні, приїхавши з Городенки, вирішила вперше подивитись передачу "Орел і решка". Почала з випуску про Единбург(столиця Шотландії), і... закохалась! Неймовірної краси місто, замки, середньовічна архітектура, нескінченна кількість пабів, кілти та двоповерхові автобуси!) Ніякої сучасності в місті, магазинчики наче музеї, головна вулиця(Королівська миля) повна історії та краси, все дуже автентичне та нестандартне для нас, українців.

Та що тут казати, показую: