неділя, 25 листопада 2012 р.

Наршеті нормальний вихіднй

Сьогодні з коханим вигуляли Тамку і влаштували собі вилазку в місто. Поїли смачної піци, сходили на мультик "Вартові легенд"(гарний мульт, тільки гумору не так багато як хотілося б, а так - дуже захоплююча та оригінальна історія), з'їздили в МЕТРО за покупками + по місту погуляли))) Нарешті відпочили як слід!

Навіть є пару нових фото)) І ще деякі старі викладаю:

субота, 24 листопада 2012 р.

Танцульки...

Сьогодні цілий день байдикувала,насолоджуючись першим днем вихідних. Коротше кажучи - профукала я його))) Проте подивилась фільм, на який вже давно чекала - "Крок вперед 4".

Як й очікувалось, фільм дуже ефектний. Трішки сюжету не вистачило непередбачуваності, проте дивитись було цікаво. Мабуть, з усіх частин "Кроку вперед", ця - сама краща. Танці цікаві та видовищні. Ну ще б, адже над фільмом працювали хореографи американської версії "Танцюють всі". А ще, дуже приємно було помічати серед акторів учасників різних сезонів тієї ж передачі. Та й сама головна героїня - моя улюблена танцівниця 6-го сезону, Кетрін МакКормік)))

Тепер сама ходжу по дому і пританцьовую))) Тому і натхнення відповідне:
Ось так себе почуваю, коли зранку йду з плеєром на роботу))

пʼятниця, 23 листопада 2012 р.

Не прийшло і тижня))

Блін, треба брати себе в руки і трохи активніше жити!) Щось я геть здаю по вечорам, роблю їсти і йду спати. Жиром запливаю і тупію)) Давно нових фото не робила. Є декілька, які я ще не виставила, але зберу трішки більше і окремим постом покажу.

Говорила з татком по скайпу і він нас з Тамкою трішки познімкував:

неділя, 18 листопада 2012 р.

Мінус ще один тиждень

Час так швидко летить! Вихідних взагалі наче не було((( Вчора до батьків сходили, а сьогодні - до тьоті Наді, з Ірою Васіною та Юрою побачились))

А ще, моє маленьке Юрченя(похресник) з пневмонією та вітрянкою в лікарні лежить( Таке малятко з температурою 39!

Вчора привезли від Юри з роботи шафу. Стару, проте містку, і речі більше не в кульках. Велике йому цьом і спасибі!

Завтра брат з Владою на три дні приїжджають! Нарешті вже побачу моїх ріденьких)

На роботу намагаюсь в спідницях ходити, але вже сильно холодніє, ще й колготки теплі купила такі, що на пару сантиметрів не "долазять"... + Терміново потрібний зимовий верхній одяг, а то ні куртки ні чогось іншого нема. Хочу пальто, але нормальне тисячі 3-4 коштує(((

Хочу щось таке:

вівторок, 13 листопада 2012 р.

Дайте свіжого повітря!

Щойно з коханим приїхали з обласної лікарні - його мамі вирізали каміння з жовчного. Нам сказали вже після операції. Але вона вже жартує і потихеньку відходить від наркозу) Сподіваюсь вона швиденько поправиться!

Страшно не люблю лікарні. В них так душно і не затишно, які б гарні ремонти там не були. Одразу почуваєш себе хворішим та пригніченим. А ці лабіринти коридорів...

Терміново хочеться(хоча б і у власній фантазії) кудись далеко, де багато неба та свіжого повітря:

За Новий Рік та мандаринки!

З поверненням на роботу я трішки вибилась з колії та все ж не збираюсь закидати блог))) Спробую частіше себе сюди затягувати...

За тиждень з нового тільки те, що ми привили перший раз Такмку і маємо вже для неї паспорт))

Дуже Нового Року хочеться! Чомусь зараз тягне до всього стандартного, такого як олів'є, мандаринки та пюрешка з куркою. А ще, хочу вже всюди гірлянди порозвішувати і дощик!) Думаємо цього року з моїми батьками святкувати, проте вони кажуть що з ними нудно буде, адже майже одразу підуть спати. Ми ще над цим подумаємо...

Перед роботою хочеться чогось гарного, для натхнення. Сподіваюсь сьогодні так спати не хотітиметься як вчора...


вівторок, 6 листопада 2012 р.

Насичений тиждень

Щось в мене цілий тиждень не доходили руки до блогу. Та й не дивно, він був ну дуже насичений.

На початку тижня переробляла деякі документи та ремонтувала зубчик. Цілими днями по місту бігала в справах, що б до роботи все вирішити. А з четверга виписалась з біржі та була вже на роботі!) Уря-уря! Повернулась в свій коханий колектив, хоч і не на своє місце у рідному підвалі, проте в мене тепер є вікно, кондиціонер та власний телефон(просто саме цього в мене на старому місці не було).

В четвер в нас з коханим був маленький ювілей - 5 років як ми разом)) Аж не віриться, що так багато пройшло...
 Перше побачення в 2007 році.

Після роботи коханий зустрів мене з квітоньками. Ми знову посиділи в Пеперончіно(ну смачно мені там!) і нарешті сходили на гарячий шоколад до Львівської майстерні шоколаду. А дома, зі смаколиками, подивились фільм. Щось у нас свята дуже "гастрономічно" відмічаються))

Трішки фото за четвер і Таммі: