пʼятниця, 31 серпня 2012 р.

Майже кінець літа

Все - останній день літа! Але писатиму я про передостанній - вчора. Гарно так нагулялась! І з коханим пообідала, і на роботку сходила, майже всіх побачила, з Катрусею погуляла, і з татком)) Купила мамі пару лаків, таких як вона любить, тому що коли переїжджала забрала всі свої в коробці. Роздрукувала Максові подарунковий сертифікат для похресника) Сьогодні оформляю і віддаю йому.

Нічого особливого ніби не стається, але принаймні вже не пліснявію дома...

Декілька фото за вчора:
 Мій літній десертик в Пеперончіно))

середа, 29 серпня 2012 р.

Все і зразу...

Сьогодні була в Лесі з Юрцем) Виявляється в них є дуже гарні вишиваночки, в яких вони попозували мені для фото. І подуріли разом гарно.

А ще, сьогодні в мого першого кохання народився синочок! Така рада за нього))

Хотілось би на такому хорошому закінчити і просто викласти фото, але це все затьмарила одна надзвичайно нехороша новина. Конкретизувати не буду, проте скажу - бережіть близьких своїх! Ніхто з них не вічний, а в наші часи, коли в кожній сім'ї по декілька випадків онкозахворювань, тим більше. Ну в кого в родині не було таких хворих? Сьогодні дізналась про хворобу однієї з самих близьких мені людей. При чому це триває вже не 1 рік, і стадія не виліковна. Дуже дивні емоції, просто не знаєш куди себе подіти. Треба вчитись цінувати кожну хвилину і турбуватись про самих любих, а не нити. Хто знає, коли близьких не стане. Аж смішно тепер з того, що я жалілась на те, що нема є за що кудись поїхати чи нову шмотку купити....

Викладаю фото Юрця з Лесьою:

вівторок, 28 серпня 2012 р.

Парфуми мої рідненькі!)

Так-так, Вася подарував Лєні її улюблені парфуми (Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic), які більше року тому закінчились)) Плакала цього місяця наша шафа на балконі, але як сказав Вася :"Ці щасливі очі вартують того!"

Ось вони, мої кохані:

А ще сьогодні Сяня була, готували її до моря. І я цілий день "Друзів" дивлюсь, щоб ніякого негативу. Трішки покращало. Завтра на біржу. Але потім зайду до моїх Лесі з Юрчиком і познімкую їх)) Якраз заряджаю фотік...

понеділок, 27 серпня 2012 р.

Нафіг романтику

Кому зараз потрібна романтика? Скажете - всім жінкам. А от і ні! Задовбало хотіти романтики та чекати на неї! Нема - то нема. І не хочеться вже. Кожен раз чекаєш поки тобі зроблять хоч маленьке свято для душі, а ніхто не хоче, ще й каже "Ну я мушу бла і бла теж..." А як же ж обіцянка робити один-одного щасливішими? Розумію звісно, що не в романтиці щастя. Просто, коли нема можливості отримати якісь свої матеріальні бажання (песика, поїздка кудись з Васьком, крута книжка, гарна нова білизна, духи і т.п.) починаєш заміняти це якимось більш приземленими речами. А оскільки нема і цього, що взагалі робити і хотіти? От і я не знаю...

Починаю ставати аморфною і просто ніякою. Сама себе розчаровую...

Настрій:

неділя, 26 серпня 2012 р.

Дочекалась Месників!

Ну нарешті вийшли Месники в гарній якості! Не складається в мене, останнім часом, з фільмами в кінотеатрі, тому і приходиться чекати появи в інтернеті.

Фільм дуже сподобався! Тільки одразу кажу, якщо ви не любите комікси, супергероїв і постійно в фільмах шукаєте промахи - вам не сюди! Месники розраховані на таких фанатів Залізної людини, Тора, Капітана Америка та інших суперів, як я. Їх там зібрали дійсно багато, я тішилась як дитина кожен раз, коли впізнавала якогось персонажа з інших фільмів. Правда в один момент подумала, що автоботів, для повної радості не вистачає))) Фільм дуже гуморний. Чого вартує тільки персонаж Халка, який то Тора ні з то ні з цього вдарить, то поб'є божка Локі, аж до віднімання мови. Посміятись таки було над чим. Момент, коли всі сварились на кораблі. а дрючок Локі почав наче могутнішати від цього, нагадав мені Володаря перснів, аналогічну сцену в Рівенделі))) Фраза "Давай тримайся, Леголас" мене взагалі вбила)) Ну загалом найбільше в фільмі саме видовищних моментів. Взяти хоча б сцену бійки Чорної вдови (моя люба Скарлет!)  в Росії, чи будь-яку іншу, або постріли Соколиного ока(ну жодного не було без крутяшної пози та ракурса). Взагалі вражень багато. До перегляду однозначно раджу(окрім як особам, що підпадають під друге речення абзацу)!

"Хай шаурма жде!" :

субота, 25 серпня 2012 р.

З учорашнім Днем Незалежності!

Цікаво, чи вчора хоч хтось відчув свято? Цьогорічний День незалежності пройшов, як без концертів, так і без відповідної атмосфери. От ідеш по місту, і не відчуваєш, що свято. Дуже шкода...

Але все рівно вітаю нашу неньку батьківщину(Боже, як поетично!) з її 21-річчям! Розвитку нам і процвітання!))

Фото за вчора:
 Зранку з кохусем пішли в парк на Хоткевича, поснідали круасаном з шоколадом та соком))

четвер, 23 серпня 2012 р.

Катін дівчачник

Цілий місяць я збирала до купи фотографії з 3-х фотоапаратів! І ось нарешті

ЗВІТ ПРО КАТРУСІН ДІВАЧНИК:
 Приготування до приходу нареченої - "мексиканський стіл".

 Викрадення нареченої.

Фото крадіжка

Сьогодні дізналась(не без добрих людей), що мої фото в ВК видають за свої. І не просто так, а для знайомств у порно групах! Бє... Сподіваюсь її/його таки заблокують(вже поскаржилась адміністраторам сайту)!

Настрій:


А ще я трішки простудилась(знову) і сидю сама собі нию(((



середа, 22 серпня 2012 р.

Льолін день

Сьогодні не День ангела, просто ми з Льольою весело та багато гуляли))

На новосілля отримала гарнюні формочки для десертів. Посидівши в нас пішли з Льольою в місто. Там побалували себе кавою фраппе і ягідним пирогом в Люм'єрі, пройшлись по центру, в МЕТРО з'їздили, в Велесі в кафешці розслабились. Насичено так!)))

А ще в нас з кохусем сьогодні 10 місяців, як ми розписались))) Ура-ура-ура!!)) Ще трошки і рік. Купила йому крутезну футболку в МЕТРО і жовто-блакитні труси з надписом Ukraine на дупі))) І в мене подаруночок є! За відсутності грошей у коханого(так-так, всі були в мене) маю Чупа-чупс!)))

Сьогоднішні фото(Льоля мене дуже багато зафоткала в Люм'єрі, тому трошки одноманітної мене буде):

вівторок, 21 серпня 2012 р.

Поїхав-приїхав

В неділю погуляла з братиком і Владою й відправила їх до столиці. А вчора, в день, приїхав мій муж, той що груш наївся, з фестивалю "Захід". Море вражень привіз і брудного одягу))) От якраз перу потрохи. Нагодувала чоловіка(як тільки можна) і вляглась з ним спатки на годинку. Який же ж це кайф ось так у двох повалятись!))

Сьогодні приїжджає Васіна Ія, буде з ким потусити))) Завтра зустрічаюсь з Лольою - покажу їй нашу хатку, погуляємо.

Трішки гарного і цікавого(для мене) в фото:

Мої хороші поїхали((( До зустрічі в Кам'янці!

понеділок, 20 серпня 2012 р.

Мода на Лану

Тільки сьогодні взнала, що Лана Дел Рей (вона ж Елізабет Грант) робила собі пластику. Ну, глянувши на неї можна здогадатися, проте наївний мій розум сприйняв її як диво-красуньку патріотку в стилі ретро.

Менше слів, більше фото. Що ми маємо:
  і що було:
Пластика на губах і носі очевидна. Начебто трохи виправлена косоокість... Дивимось далі

неділя, 19 серпня 2012 р.

Пінкнік в честь ДН зама

27 липня ми з роботи їздили на пікнік в честь 50-річчя Івана Степановича. Я зробила 600 фоток за вечір)) Класно дуже надурілись, мушу цим поділитись))) (фотографій багато!):

Лук з Катіного весілля.

Переглядаю, що з фоток я ще не викладала. Знайшла знімки з весілля Каті та Сергія(28 липня). Наречених, без дозволу, показувати не буду, а от собою посвічу трішки:

Братик та Владушка...

В п'ятницю гуляла з Київлянами моїми коханими!) Нарешті приїхали братик з Владою! Ще з лютого їх не бачила. Привезли фотографії, подаруночки і саме головне - СЕБЕ))

Прийшла зранку до батьків(годину на 8), а вони майже до 12 спали))) Прокинулись - наобнімались, поїли і пішли в місто. Там погуляли по Бастіону, зустріли тата і гуртом влаштували собі перегляд фільму в "Космосі". Цікавий і дуже захоплюючий фільм "Згадати все" з багатьма непередбачуваними моментами. І Колін Фаррел ляля))) Дуже класно зіграла Кейт Бекінсейл, така собі злюка сексі супер солдат.

Вчора приходили на новосілля братик з Владушкою. Подарували бокали для Мартіні. А Іра з Юрою подарували до цього Мартіні. Маємо комплект)) Сьогодні гості наші їдуть. Ще погуляю з ними перед цим і все((

Зараз, поки збираюсь на гульки, дивлюсь фільм "Іграшкові солдатики" 1991 року, з Шоном Остіном(Семом з "Володаря перснів"). Так колись подобався цей фільм! Постійно по ICTV крутили:

Кидаю знімки з прогулянки:

субота, 18 серпня 2012 р.

День Володаря Кілець!)

Сьогодні цілий день дивлюсь Володаря Кілець! Ну з невеличкими паузами)) Братик з Владою в гості приходили, подарували бокали для мартіні)) Вчора з ними гуляла і ходили всі + тато на "Згадати все".

Фото з Гульок і Сяніного ДН завтра.

Про це пізніше, а зараз Фродо та компашка, і назад до перегляду:

четвер, 16 серпня 2012 р.

З Днем Народження Сяня! :*

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday Dear Syanya
Happy Birthday to You!

Вітаю Сянічька наша тебе з Днюхою! Ти в нас така неповторна, унікальна, неймовірна, мега весела і гарна! Ми тебе дуже-дуже любимо і вітаємо з ДН :***
Ось така ти в нас гарнюня:

середа, 15 серпня 2012 р.

Велкам хоум Бусі!)

Сьогодні, нарешті, перевезли додому Бусь)) Так без них сумно було і самотньо. Вони ніби швидко адаптувалися. Накидала їм багато різної їжі, щоб не думали про стрес переїзду, а жували))) І взагалі, я не розумію, як можна жити дома без живності? Я б не витримала...

Одразу захотілось згадати які вони колись були)) Тому викладаю старі фото, де ще не тільки Буся і Ципа, а й решта малявок:
 Тільки придбали і привезли Бусю)) Виявилось що вже вагітна...

вівторок, 14 серпня 2012 р.

Гості, гості!))

Нарешті почала знімкувати наших любих гостей)) А то приходять, і нема кого тут показати))

Вчора була Сяня з Віталіком)) Такі гарні! Нанесли тортиків, винограду і подарували сковорідку)) Ну Сяня, якщо сказала що буде в 19-20 годині, прийшла звісно в 21:30))) Сиділи доти, доки не почали вирубуватись. А вони ще й з дводенної прогулянки по Чернівцях, тому вирубуватись почали перші)))

Сьогодні були в мене Юрця з Лесюньчиком!) Такі кумедні - в гумаках)) Також принесли подарунки - ням-ням "в сім'ю" і декоративні обереги)) Юрця - дзиґа мала! Вслідкувати за ним майже не реально, та все ж можна)) Ні фотографуватись ні слухатись геть не хотів...

А ще вчора коханий подарував дуже гарні квітоньки - просто так)) Правда не знаю як вони називаються.

Тепер все в фотографіях:

понеділок, 13 серпня 2012 р.

День як день... про переїзд

Спитаєте, чому я так довго нічого не писала? Відповідь - ми переїхали! Тепер ми з коханим живемо окремо, у власному гніздечку))) Тут ми вже рівно тиждень. З меблів тільки саме основне(а основного мало), з техніки також. Але нам вистачає, і ми щасливі!))

Правда нудно мені тут самій вдень. Вася на роботі, а я ще певний час дома... І Бусь поки не перевезли, треба їм нову клітку купити. Вася не дозволяє песю завести... поки)))) По трошки кличемо народ на новосілля, хоча, у зв'язку з відсутністю коштів для святкування все у нас дуже скромно) Але нарешті-нарешті ми окремо! Ніяк не натішусь)))

Писати лінувалась довго) Зараз викладу фото з нашого першого скайпування на квартирі і трішки заходу сонця з вікна: