пʼятниця, 14 червня 2013 р.

З Днем Народження Льоля!

Сьогодні в моєї Льолі День народження! Вітаю тебе моя хороша!) Побільше тобі посмішок, обіймів, любові, позитивних вражень, подорожей, грошей, здоров'ячка, ніжності та поезії! Люблю тебе:-*


вівторок, 4 червня 2013 р.

Трішки пуза і до нього...


В неділю з коханим і Тамкою гуляли на дамбі, біля нас. Я й не знала, що там так гарно! Вперше пішли в сторону, що за Легендою. Там так тихо, чисто і зелено... А вчора був мій День ангела(не сильно це сприймаю, але люблю подаруночки)). Коханий подарував пишнючу гортензію! Коли пересадимо в гарний горщик - викладу фото.


А ще, я не забуваю кожні 3 тижні фоткати пузь)) В кінці зроблю колажик з фотографій від початку і до кінця. А зараз, для порівняння, перше і останнє фото:

 Наші гульки на дамбі:

субота, 1 червня 2013 р.

Дилема візочку ІІ

Точніше, вже ніякої дилеми! Ми обрали свій візочок і вчора скинули за нього передоплату. Передумували ми багато разів. З голови ніяк не йшов наш ретро красень... Проте, переривши Інтернет в соте, я знайшла достойну (хоч і не таку прекрасну) заміну, легшу(13,5 кг) і з дуже хорошими колесами(ну, так всі писали). SOJAN BENTLEY. Візочок геть не ретро, проте досить красивий. На західній Україні його взагалі немає. Всі оголошення з Харкова. Звідти ми і замовили наш, в понеділок-вівторок буде тут)))

А ось і він:
Це так новий виглядає. Ми, звісно ж, взяли б/в, за 1400, замість 3000 грн. Ось як виглядають б/в в деталях: