четвер, 28 лютого 2013 р.

Блискучий Оскар!

Страшенно люблю Оскар! От тільки не дивитись вручення, а "наслідки" - хто що одягнув/впав/поцілувався і т.п. Після церемонії інтернет просто кишить фотографіями знаменитостей у святкових сукнях та кумедних позах) Нам, простим людям, залишається тільки спостерігати та насолоджуватись.

Як на мене, дійсно гарної сукні не було ні одної. Проте можу визначити переможця за найкращий костюм(хоч він і з післяцеремоніальної вечірки):
 Що тут ще сказати? Джим Керрі)

вівторок, 26 лютого 2013 р.

Все ще нудно...



Тяжко писати про щось, окрім лікарень та аналізів. Проте не буду псувати свій блог)) Нещодавно почала читати “50 відтінків сірого”. Не знаю чому з цієї книжки роздули щось неймовірне. Не враховуючи того, що фентезі та фантастика у творі відсутні=) він все ж залишається посередньою еротикою. І персонажі не приємні та не цікаві. Звісно, якщо ви нічого такого раніше не читали, то вам може й сподобатись. Дуже туго мені йде книжка і не тягне повертатися до прочитання. Останнім часом все частіше потрапляю на такі “шедеври”.

На жаль на добрі та позитивні казки, як вагітну, мене не тягне. Хочеться екшену, пристрасті та жорсткості!) Як у кіно так і в книжках. Може я з якимись відхиленнями?)

Давно вже зріє в мені запис про “Хоббіта”, але ще не дозрів(мабуть треба 3-й раз подивитись)).

Надихаюсь сьогодні фантазійними фото:


неділя, 24 лютого 2013 р.

пасивність і лінь...

Наобіцяла тут що писатиму частіше, але ліньки взяли гору)) Цілий тиждень з коханим хворіли на пару. І досі нічого робити не хочеться і нудно постійно... Хоча "П'ятий елемент" сьогодні по ТВ може підняти настрій) І вчорашні шмотки з "Юності" також) Яка ж в мене гарна курточка від Дороті Перкінс! По швидше б тепло... Скоро почну фото з пузьком викладати. Маю поки одну "серію", але ліньки перебирати. І багато Тамки маю. Теж ліньки))

А зараз не хочеться нічого зайвого, просто багато-багато натхнення.